Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

Vestea pe care toata lumea o astepta. Ce decizie a luat Lady Gaga in privinta carierei sale muzicale

Recommended Posts

Vestea pe care toata lumea o astepta. Ce decizie a luat Lady Gaga in privinta carierei sale muzicale

 

 

fpqv.jpg

 

 

 

Lady Gaga ne-a demonstrat de-a lungul timpului ca scena este viata ei: o dovedesc show-urile incendiare pe care le sustine si zecile de piese adorate de fanii din intreaga lume.

Dupa ce la inceputul acestui an Lady Gaga a suferit o interventie chirurgicala la sold, in urma careia a fost nevoita sa isi anuleze toate concertele din cadrul turneului mondial "Born This Way Ball", a venit momentul ca artista sa le dea fanilor vestea ca buna. In luna septembrie a acestui an, Lady Gaga si-a anuntat revenirea pe scena in cadrul unui concert pe scena "iTunesc Festival", organizat in celebra locatie Roundhouse, in Londra.

 

 

 

Conform publicatiei The Sun, Lady Gaga va interpereta piesa incluse pe noul album "ARTPOP", disc care se numara printre cele mai asteptate materiale din anul 2013.

Asa cum era de asteptat, show-ul se anunta a fi unul de exceptie, echipa artistei - Haus of Gaga - benefeciand de un buget de 500 000 de lire pentru a organiza evenimentul, sustinut in fata unei audiente de 3 300 de spectatori.

Desi numarul celor prezenti reprezinta poate cel mai mic public in fata caruia Lady Gaga a sustinut un concert, Gaga trebuie sa impresioneze! In ani '60 si '70, pe scena de la Roundhouse au urcat nume legendare al muzicii, precum Rolling Stones, Jimi Hendrix si Led Zeppelin.

Miza acestui concert este foarte mare, avand in vedere ca Lady Gaga trebuie sa ofere albumul "ARTPOP" promovarea de care are nevoie.

 

"Concertul din Camden are un buget urias si este probabil sa contina melodii pe care nimeni nu le-a mai ascultat pana acum. Echipa The Haus of Gaga a lucrat in secret la crearea costumelor si aranjamentelor scenice", a declarat o sursa din anturajul cantaretei.

 

 

Sursa : MTV.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...