Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

Fanii l-au asteptat cu narabdare timp de 3 ani! Noul single semnat Eminem a fost lansat. Asculta si tu 'Survival' - AUDIO

Recommended Posts

Fanii l-au asteptat cu narabdare timp de 3 ani! Noul single semnat Eminem a fost lansat. Asculta si tu 'Survival' - AUDIO

 

 

 

2w6f.jpg

 

 

A stat departe de scena muzicala o vreme, dar acum e timpul pentru o revenire spectaculoasa! Eminem a lansat "Survival", o piesa prezenta pe coloana sonora a jocului video "Call of Duty: Ghosts".

Pentru acest single, Eminem a ales sa colaboreze cu Liz Rodrigues. Fanii vor fi incantati sa afle ca "Survival" este produs de DJ Khalil si va fi inclus pe albumul cu numarul opt al rapper-ului.

 

 

 

"Piesa vorbeste despre riposta si pare sa potrivesca perfec cu <<Ghosts>>", a declarat Eminem in timpul conferintei de presa prin care s-a anuntat lansarea jocului video.

"Voi reprezenta intr-o mare masura acest joc. Noul meu single este inclus in el si urmeaza sa lansez si un videoclip", a mai adaugat artistul.

Piesa "Survival" marcheaza revenirea lui Eminem in industria care l-a consacrat, piesa urmand sa fie prezenta pe viitorul album al cantaretului. Din anul 2010, atunci cand ne-am bucurat de lansarea albumului "Recovery", Eminem nu ne-a mai oferit niciun material care sa ii poarte semnatura.

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=2wpVjeODDCA

 

Sursa : MTV.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...