Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

Dupa piesa 'Talk Dirty', Jason Derulo lanseaza 'Marry Me'. Cum suna piesa inspirata din relatia cu Jordin Sparks - AUDIO

Recommended Posts

Dupa piesa 'Talk Dirty', Jason Derulo lanseaza 'Marry Me'. Cum suna piesa inspirata din relatia cu Jordin Sparks - AUDIO

 

 

pi0x.jpg

 

 

Despre Jason Derulo stim ca urmeaza sa isi lanseze in luna septembrie cel de-al treilea album din cariera, intitulat "Tattoos", si ca se afla intr-o relatie cu talentata cantareata Jordin Sparks.

Inspirat de iubirea pe care i-o porta, Jason Derulo a lucrat la piesa "Marry Me" pe care a si lansat-o in cadrul emisiunii radio a lui Ryan Seacrest.

 

 

"Marry Me" este o piesa romantica, scrisa de Jason la un an de la inceperea relatiei cu Jordin, semn ca artistul s-a indragostit iremediabil de frumoasa cantareata si isi doreste sa intemeieze o familie alaturi de aceasta.

Intrebat de Ryan Seacrest care sunt versurile sale preferate din melodia "Marry Me", Derulo a recunoscut ca inceputul melodie ii este cel mai drag: "A hundred and five is the number/ That comes to my head/ When I think of all the years I wanna be with you".

 

http://www.youtube.com/watch?v=btNUCJInwVc

 

 

Sursa : MTV.ro
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...