Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Onlove_Franco

Passenger - Let her go

Recommended Posts

Numele albumului / melodiilor : Passenger - Let her go

 

Una dintre melodiile care au cucerit topurile mondiale in ultima vreme este semnata de Passenger si se numeste Let Her Go. Desi a fost postata pe YouTube in vara anului trecut, de-abia acum, odata cu intrarea in topurile internationale, compozitia a ajuns sa fie accesata masiv.

Initial, Passenger a evoluat ca o trupa, intre anii 2003 si 2009, dar ulterior fondatorul acesteia, Mike Rosenberg, a decis sa urmeze o cariera solo. A continuat sa inregistreze melodii, evoluand pe scena sub numele trupei.

Let Her Go face parte de pe albumul All the Little Lights, acesta fiind al treilea album de studio semnat Passenger. In "BBC, The Official UK Top 40", Passenger se afla pe locul doi, fiind de 10 saptamani in top. Melodia este in urcare si ameninta prima pozitie, ocupata de Daft Punk, cu Get Lucky.

Conform site-ului Top40-Charts.com, in luna aprilie Passenger a ocupat cu Let Her Go locul 1 in topuri din Australia, Noua Zeelanda, Elvetia, Austria, Finlanda. Melodia continua sa se mentina pe locurile fruntase si in luna mai. In plus, intrarea in cel mai prestigios chart european, BBB UK Top 40, duce melodia catre statutul de hit.

Va invitam sa ascultati piesa care a ajuns la peste 35 de milioane de accesari pe YouTube, desi saptamana trecuta trecea putin de 20.000.

 

https://www.youtube.com/watch?v=RBumgq5yVrA

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bai si cat am cautat melodia asta , melodia merita locul 1 in toata lumea , deci iubesc melodia asta <3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Este reusita melodia , nu am ce spune.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cea mai frumoasă melodie, trebuie ascultată de toţi.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...