Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

scoobyys

"A venit, a băut, a plecat!'"

Recommended Posts

tamas-thd5156.jpg?width=815

CFR Cluj a anunţat pe site-ul oficial despărţirea de Gabi Tamaş. Rezilierea contractului s-a făcut pe cale amiabilă, iar Iuliu Mureşan spune că relaţia dintre cele două părţi nu mai putea continua.
 

Potrivit preşedintelui clubului ardelean, ultima escapadă în care au fost surprinşi Costea şi Tamaş, nu a fost prima şi singura pentru fundaş de când a venit la Cluj.

"Unele întâmplări din ultimele zile au apărut în presă, altele nu. S-au întâmplat mai multe lucruri şi nu se mai putea continua. Ştiţi expresia "Veni, vidi, vici" se poate traduce în cazul lui Tamaş cu "Am venit, am băut, am plecat"

Am avut o discuţie azi dimineaţă şi am reziliat contractul. Am zis ca la următoarea abatere ne despărţim, dar am înţeles că acesta a fost al doilea chef. Sincer am crezut în el, am vrut să îi dăm o şansă, într-un oraş cu mai puţine tentaţii, ar fi fost un câştig pentru ambele părţi, mai mult pentru el. M-a dezamăgit foarte mult şi pe mine şi pe toată lumea, dar din păcate are o problemă cu alcoolul. Florin Costea a primit o amendă. Ca medic, îi recomand lui Tamaş să lase alcoolul pentru că nu face casă bună cu ficatul", a declarat Iuliu Mureşan la
Sport.ro

 

 

Sursa: Prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aceasta stire a mai fost postata ! 

In mare parte este tot acelasi lucru.

 

>> Aici << 

 

Te rog sa te mai uiti si in josul paginii :) .

 

Next Warn !

 

mclosed1.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...