Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

Inca o dovada ca celebra Katy Perry este total lipsita de inhibitii

Recommended Posts

Inca o dovada ca celebra Katy Perry este total lipsita de inhibitii

 

 

lfyi.jpg

 

 

Invitata sa cante in cadrul unei emisiuni matinale a unui post australian, Katy Perry a ignorat complet codul vestimentar adecvat orelor diminetii, dar si evenimentului in sine si si-a aratat lenjeria intima de la primele miscari scenice.

Imbracata sumar, dar caracteristic ei, intr-o bluza scurta care-i lasa abdomenul la vedere si o fustita cu imprimeuri florale in verde, alb, negru si albastru, cantareata a sustinut un recital live care i-a incantat pana la extaz pe fanii ei.

Tinuta sumara, vantul grabit, dar si miscarile ei efervescente au reusit sa o puna pe artista intr-o ipostaza jenanta, caci la prima intoarcere a ei cu spatele catre public, fusta s-a ridicat si de dedesubt si-a facut aparitia o pereche de chiloti albi, care i-a lasat muti de uimire pe fanii ei.

Vedeta insa nu s-a simtit stanjenita de situatie si si-a continuat prestatia muzicala, fara a-si pune vreo secunda problema ca cineva ar putea sa se fi simtit lezat de aceasta intamplare sau ca lumea si-ar f putut face o impresia gresita cu privire la persoana ei si ar fi comparat-o cu Miley Cyrus, care nu rateaza nicio ocazie sa-si mai dezgoleasca o parte a corpului.

 

 

Sursa : MTV.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...