Sign in to follow this  
ANNOUNCE

Wanted List-ul factiunii National Guard

1 post in this topic

Wanted List National Guard
 

 

120otg4.pngWanted 7 se acorda pentru : Drive-By (DB) pe orice player.

 

Se considera Drive-By si se aplica wanted oricarui player care a omorat calcand cu masina, tragand din masina / de pe motocicleta sau cel care taie cu elicea elicopterului. La fel se pedepseste si incercarea de a trage si de a face drive-by, chiar daca suspectul nu a reusit sa il omoare pe respectivul player.

 

120otg4.pngWanted 6 se acorda pentru : Uciderea unui Politist (cop kill).

 

In aceasta situatie, doar politisul care a fost omorat are drept de a acorda wanted. In cazul in care patrulezi cu un coleg si ai fost omorat de un suspect, doar tu ai dreptul de a acorda wanted pentru cop kill. Partenerul tau nu are acest drept, de a acorda wanted in locul tau.

 

120otg4.pngWanted 5 se acorda pentru : Uciderea unui Civil (civ kill).

 

Pentru politisti, civil este considerat orice alt player care nu face parte din factiunile : PD,FBI,NG. Chiar daca un player face parte din mafie / gang sau alta factiune, tot civil este considerat de politist. Se acorda acest wanted si pentru conflictele dintre rivalii mafiilor / gangurilor.

120otg4.pngWanted 4 se acorda pentru : Rapirea unui politist , Rapirea unui civil , Atacarea unui Politist (cop atack).

In aceasta situatie, doar politisul care a fost atacat are drept de a acorda wanted. In cazul in care patrulezi cu un coleg si ai fost atacat de un suspect, doar tu ai dreptul de a acorda wanted pentru cop atack. Partenerul tau nu are acest drept, de a acorda wanted in locul tau.

 

120otg4.pngWanted 3 se acorda pentru : Incercarea de mituire a politistului.

 

Prin mituire se intelege oferirea unei sume de bani, din partea suspectului in vederea iertarii unor greseli (neacordare de wanted, timp mai putin la jail, bani contra acceptului lawyer, etc).

120otg4.pngWanted 2 se acorda pentru : Patrunderea pe proprietate Guvernamentala (TG), Furtul unei masini , Atacarea unui Civil (civ atack).

 

120otg4.pngWanted 1 se acorda la playerii cu level intre 1 si 6, indiferent de fapta savarsita de acestia.

 

*  Wanted pentru "Patrundere pe proprietate Guvernamentala", aveti voie sa acordati doar playerilor care au level 6 sau mai mult. Nu aveti voie sa acordati wanted pentru "Patrundere pe proprietate Guvernamentala" playerilor care au sub level 6. Daca vedeti un player sub level 6 pe proprietate Guvernamentala, ii explicati ca nu are voie acolo si il poftiti politicos afara.

** Pentru politisti, civil este considerat orice alt player care nu face parte din factiunile : PD,NG. Chiar daca un player face parte din mafie / gang sau alta factiune, tot civil este considerat de politist. Se acorda acest wanted si pentru conflictele dintre rivalii mafiilor / gangurilor, doar daca acestia nu fac parte dintr-o batalie teritoriala.

*** Pentru cop kill aveti nevoie de 2 poze, una cand sunteti atacat si cealalta in care sa apara textul "You got killed by". Se admit si 2 poze facute la interval foarte scurt de timp, din care sa reiasa clar ca nu v-ati aruncat in fata masinii si ca ati fost omorat.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.