Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KeLLy

A revenit 'Jenny from the Block'. Cum arata posteriorul lui Jennifer Lopez la 44 de ani - FOTO

Recommended Posts

A revenit 'Jenny from the Block'. Cum arata posteriorul lui Jennifer Lopez la 44 de ani - FOTO

 

 

6ap5.jpg

 

 

Intr-un gest poate simbolic, Jennifer, pe care o vedem mereu pe covorul rosu in cele mai scumpe rochii din lume si acoperita de diamante, s-a intors in prima zi a noului an la origini, in Bronx.

Superstarul pop s-a fotografiat pe peronul unui tren din New York intr-o tinuta casual si a postat respectiva imagine pe contul ei oficial de Facebook.

"La multi ani tuturor celor care ma iubesc!!! 2014 e anul nostru!!! Sa-l facem de neuitat! Va iubesc!!", a scris cantareata alaturi de fotografia care o infatiseaza pe peron.

 

In imagine, starul, in varsta de 44 de ani, poarta o pereche incredibil de stramta de jeansi, care ii scoate in evidenta posteriorul bombat. Look-ul casual al lui Jennifer este completat de o geaca de piele cu guler de blana, de o pereche de ghete cu toc cui si de o sapca de baseball cu simbolul New York-ului.

 

 

mo7s.jpg

 

Chiar daca pozeaza intr-o femeie de rand, cu siguranta tinuta purtata de J.Lo nu este la indemana oricui. Doar ghetele din picioarele divei, semnate de Giuseppe Zanotti, costa peste 1000 de dolari.

Fanii divei latino trebuie sa se reobisnuiasca cu aceasta imagine deoarece Jennifer Lopez si-a propus sa o promoveze si in cel mai nou videoclip al sau pentru piesa "Same Girl".

 

 

J.Lo a filmat deja clipul si le-a dezvaluit fanilor ca il va lansa pe 16 ianuarie. Noul material video este regizat de Steven Gomillion si Dennis Leupold si ne amminteste de perioada in care vedeta era supranumita "Jenny from the Block".

Piesa "Same Girl" este compusa de Lopez in colaborare cu artistii Chris Brown si Cory Rooney si va fi inclusa pe albumul cu numarul 10 din cariera celebrei cantarete.

 

 

c05k.jpg

 

Sursa : MTV.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wow cu ghete de 1000 de dolari si cu alte accesorii asa scumpe clar ca fata asta are un lux extrem oricum sunt foarte curios sa vad ce va face si in viata ei de la cinema deoarece am vizualizat cateva filme in care a avut roluri principale si mie mi-au placut destul de mult.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...