Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Kenoby

Marc Anthony va concerta la Bucureşti în mai 2014

Recommended Posts

Screen-shot-2014-01-06-at-3.39.31-PM.png

Marc Anthony va concerta la Bucureşti în primăvara viitoare, cel mai probabil pe 19 mai 2014. Primul concert în România al starului latino va avea loc la Sala Palatului. Mai multe detalii despre concert şi bilete vor fi disponibile în curând.

Cu părinţi cu rădăcini în Puerto Rico, Marc Anthony a adus un plus de personalitate şi carismă muzicii latino. Artistul din New York a cucerit de-a lungul timpului topurile muzicale din toată lumea, cu piese ca: “No Me Ames”, “Y Hubo Alguien”, “I Need To Know”, “You Sang to Me”, “Rain Over Me” sau “Tragedy”.

Fostul soţ al lui Jennifer Lopez a lansat 11 albume de studio, cel mai recent “3.0″ a fost lansat în vara lui 2013 şi promovat prin turneul “Vivir Mi Vida World Tour”. În cei mai bine de 25 de ani de carieră Marc Anthony a vândut zeci de milioane de albume şi a câştigat o mulţime de premii printre care două Grammy şi patru premii Latino Grammy.

 

Sursa:UTV.RO

Share this post


Link to post
Share on other sites

Interesant chiar foarte bine ca vine acest artist sa cante si are destule melodii cunoscute in lume precum cea cantat cu pitbull si cu jennifer lopez chiar sunt curios sa vad cum va fi concertul mai ales ca este un artist desavarsit.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...