Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

"Dodelinho" a murit speranta! Comparat cu Mutu cand a fost transferat de la FC Arges, Tanase a strans un gol la 671 de minute

Recommended Posts

"Dodelinho" a murit speranta! Comparat cu Mutu cand a fost transferat de la FC Arges, Tanase a strans un gol la 671 de minute

 

21jsrb4.jpg

 

Desi Steaua s-a impus cu 5-2 in meciul cu Dinamo, nu toti jucatorii au fost laudati. Tanase a fost criticat de fostul sau antrenor, Dorinel Munteanu, cel care a spus ca se asteapta mai mult de la fosta speranta a Stelei:

“Tanase putea sa creasca in randament in acesti 5 ani de cînd joacă la Steaua. Eu o prea mare crestere nu am vazut. Un jucator cu calitatile lui trebuia sa marcheze mai mult, sa fie intr-adevar un jucator care trage echipa dupa el”, a declarat Dorinel la Dolce Sport.

Gabi Balint, fost component al generatiei de aur la Steaua, l-a caracterizat acum ceva timp pe "Dodel" din Ghencea. Acesta considera ca actualul decar al Stelei nu ar fi avut loc in echipa magica a Stelei, cu atat mai putin in nationala de aur ce a facut senzatie la Mondialul din 94: "Pe vremea cand domnul Iordanescu a fost antrenor, stii unde era Tanase? Pe banca.", spunea Balint.

 

Razvan Lucescu l-a laudat cand a fost transferat la Steaua

"Drumul lui este clar, are valoare si trebuie sa faca performanta, mai ales ca joaca si la un club important din Romania. Imi plac jucatorii responsabili. Daca nu esti asa in afara terenului, nu vei fi nici in joc, oricat de talentat ai fi ", a s[us atunci selectionerul echipei nationale.

Tanase abia fusese transferat de la FC Arges la Steaua si era deja implicat in scandaluri mondene. Acomodarea lui "Dodel" in Ghencea a durat ceva timp, abia din 2011 acesta alegand sa renunte la viata mondena si sa se concentreze pe fotbal, schimbare venita la presiunea impusa de patronul Gigi Becali, cel care l-a amenintat de mai multe ori cu banca de rezerve.

1.800.000 de euro a platit Steaua pentru Tanase

50% din drepturile jucatorului sunt inca ale lui FC Arges

125 de meciuri are Tanase la Steaua

14 goluri are Tanase la Steaua

9398 de minute are Tanase la Steaua

1 gol la 671 de minute este media sa la Steaua

 

Sursa : www.sport.ro

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

A dat un gol din bulan la nationala , apoi l-a luat oierul si l-a facut "mare".

 

Un taran plin de arfe si basini care nu e in stare nici o pasa buna sa dea.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...