Jump to content


Photo

Nero 9 Free


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
No replies to this topic

#1 OmuPower

OmuPower

    Unstoppable

  • Moderator Grafica
  • 5,472 posts
  • Time Online: 266d 7h 11m 48s

Posted 02 January 2015 - 09:18 PM

Nero 9 Free
 
nero9free.jpg
 
 
Nero este de departe cel mai bun si mai popular program folosit pentru inscriptionarea discurilor optice. Producatorul german Ahead hotărât recent sa ofere utilizatorilor o versiune gratuită care se numeşte chiar Nero 9 Free.
 
Nero 9 Free este o versiunea lite de Nero care ofera un număr limitat de funcţii. Printre acestea inscriptionarea discurilor optice (in mod Data) si copierea acestora. Cei care au nevoie de mai multe facilităţi vor trebui totuşi să apeleze la versiunea completă.
 
Nero este cel mai popular program pentru "arderea" CD-urilor şi a DVD-urilor. Cu ajutorul său pot fi create CD-uri de tip data, cu fisiere normale, ce poate fi citit doar pe calculator, CD Audio, cu track-uri audio ce pot fi citite de player-ele dedicate, DVD-uri cu meniuri si subtitrări etc.
 
Nu lipseşte nici funcţia de conversie, cu ajutorul căreia poţi transforma fişierele din şi în diverse formate audio şi video.
 
Versiunea completă a lui Nero include un browser media, care permite vizualizarea conţinutului multimedia indiferent că vorbim de imagini, muzică sau filme.
 
Tot Nero poţi face şi DVD Ripping, adică să salvezi pe calculator filmele de pe DVD-uri.
 
Dacă nu ai nevoie de toate funcţiile oferite de programul complet poţi face download la Nero Lite, versiunea gratuită care oferă doar funcţiile de bază.
 
Producător: Ahead
Tip licenţă: Gratuit
Sistem operare: Windows
Categorie: Utilitare sistem
 
Download:
 
 
Sursa: eGaming