Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

alert

Steaua are șansa să-l ia pe Felgueiras, dar fostul portar de la CFR a fost mai mult accidentat de când a plecat

Recommended Posts

rozPO8Y.jpg

Steaua s-a despărțit la finalul acestui sezon de Giedrius Arlauskis și caută un înlocuitor pentru portarul lituanian. Helmuth Duckadam, președintele de imagine al campioanei, a recunoscut că Mario Felgueiras ar putea fi o soluție. Fostul jucător al CFR-ului ar putea fi adus, numai că, de la începutul anului până acum, a fost mai mult accidentat.

 

”Poate fi și un portar de afară, pe modelul lui Arlauskis. Și Felgueiras, și alții, au mai fost în România, deci ar fi soluții. Este important să luăm un portar cunoscut, dar care să aibă și experiență de Champions League. Nu ne putem permite să transferăm pe altcineva fără o astfel de experiență, mai ales că timpul este foarte scurt”, a declarat Duckadam.

 

Felgueiras, care are 28 de ani, s-a transferat în ianuarie de la CFR la Konyaspor, în Turcia, dar n-a evoluat decât un meci la noua sa formație, în Cupă, contra lui Galatasaray. A fost de nouă ori rezervă în campionat, din 19 partide, lipsind în rest din cauza accidentărilor. E accidentat și în acest moment, fiind lăsat în afara lotului, din această cauză, la ultimele șapte jocuri din campionat.

 

E pe "lista neagră"

Pentru că n-a avut niciun impact de la sosirea în Turcia, șefii de la Konyaspor nu mai doresc să-l păstreze pe Mario în lot în sezonul viitor. Anadolu’da Bugun scrie că managerul Aykut Kocaman i-a anunțat pe conducătorii clubului că nu contează în sezonul viitor pe șase jucători care au făcut parte din lot în sezonul abia încheiat.

 

May Mahalangu, Elvis Kokalovic, Baris Orucu, Ozgur Ozkaya, Ugur Inceman și Mario Felgueiras sunt fotbaliștii nominalizați de sursa citată. O problemă în ceea ce-l privește pe goalkeeperul portughez o constituie faptul că el mai are trei ani de contract cu Konya, iar prețul de transfer nu e deloc mic. Turcii au plătit pentru el 800.000 de euro celor de la CFR, conform informațiilor apărute în presa din Turcia (în România, surse apropiate de CFR au dezvăluit că s-ar fi primit doar 200.000 de euro pentru el), și e foarte probabil să ceară tot atât.

 

Varianta împrumutului

O variantă pentru Steaua ar fi un împrumut pentru un sezon, în condițiile în care și salariul fotbalistului e unul destul de mare, în jur de 400.000 de euro stagional. Rămâne de văzut dacă în cazul unui împrumut Konya acceptă să suporte măcar jumătate din acest salariu.

 

Felgueiras, la rândul său, declara la începutul lunii mai pentru presa din Portugalia că l-ar tenta o nouă experiență în Champions League, în încercarea de a prinde un loc în lotul echipei naționale a țării sale. Steaua ar fi o variantă, dar rămâne de văzut dacă în condițiile în care a fost mai mult accidentat, campioana mai e interesată de el.

 

Sursa : digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...