Jump to content


Photo

Yahoo Messenger


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
No replies to this topic

#1 SkylineGT

SkylineGT

    Joiner

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Time Online: 13h 10m 41s

Posted 18 July 2015 - 02:11 PM

JU9MGX2.pngJU9MGX2.pngJU9MGX2.png Yahoo Messenger JU9MGX2.pngJU9MGX2.pngJU9MGX2.png

JU9MGX2.png Yahoo! Messenger este un client de chat în timp real dezvoltat de compania Americană Yahoo!. Yahoo! Messenger este unul din cele mai populare softuri de chat și interacționare socială pe internet, el putând fi descărcat gratuit, iar utilizatorii putând folosi un singur Yahoo! ID pentru toate serviciile companiei.

Pe lângă faptul că utilizatorii pot purta conversații în timp real, acest program oferă și un mediu interactiv plăcut, utilizatorii putând alege dintr-o multitudine de interfețe grafice, avatare, jocuri ori mesaje de disponibilitate configurabile.Yahoo Messenger a fost lansat inițial cu denumirea Yahoo Pager, pe 9 martie 1998.

JU9MGX2.png Statusul este locul în care fiecare utilizator pune un text pentru a descrie ceea ce face, cum se simte, unde este, pentru a-și promova un site propriu, pe scurt pentru a lăsa un mesaj. Lungimea maximă a statusului este de 255 de caractere. În mod normal el apare negru, dar când un link este introdus în interiorul său, el devine albastru subliniat.

JU9MGX2.png Tot status se numește și starea unui utilizator care este logat pe Yahoo! Messenger. Status-ul poate fi online, offline sau invizibil. Există și câteva status-uri prestabilite care conțin poze adiacente și care reflectă atât textual cât și prin imagini starea utilizatorului logat.

JU9MGX2.png Pe la sfârșitul anului 2007 și începutul anului 2008, au inceput să apară primele detectoare de invizibilitate pentru utilizatorii care folosesc diferite versiuni de clienți Yahoo! Messenger sau sisteme Web Messenger. Aceste site-uri de detectare profitau de o vulnerabilitate a protocolului de comunicare Yahoo!. În prima versiune se verifica pur și simplu un pachet din protocol care era legat de avatar. Roboții de detectare ai acestor site-uri trimiteau pachete direct spre clientul victimei și interoga dacă avea avatar, iar acesta răspundea dacă era online sau invizibil, apoi roboții interpretau acest rezultat și îl afișau. Cel mai mare și mai cunoscut astfel de site din România este IMvisible care în 2010 a atins 208.000 vizitatori unici pe zi. Acesta s-a impus prin simplitate, gust și coerenta statusurilor afișate.

LinK Download: ClicK!