Jump to content


Photo

DAEMON Tools Lite v4.41.3


This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
No replies to this topic

#1 SkylineGT

SkylineGT

    Joiner

  • Members
  • Pip
  • 28 posts
  • Time Online: 13h 10m 41s

Posted 18 July 2015 - 02:33 PM

JU9MGX2.pngJU9MGX2.pngJU9MGX2.png DAEMON Tools Lite v4.41.3  JU9MGX2.pngJU9MGX2.pngJU9MGX2.png

 

JU9MGX2.png DAEMON Tools este o unitate virtuală și un program de authoring disc optic pentru Microsoft Windows și Mac OS.

 

JU9MGX2.png Daemon Tools a fost inițial un succesor al Generic SafeDisc emulator și încorporate toate caracteristicile sale. [ 8] Programul pretinde a fi capabil să învingă cel mai copia sisteme de protecție , cum ar fi SafeDisc și SecuROM . [ 9 ] În prezent este compatibil cu Windows XP , Windows Vista, windows 7 și Windows 8. DAEMON Tools are un mod special pentru funcționarea corectă a copiilor de discuri cu protecție avansată ( SafeDisc , SecuROM și Laserlock , CDCOPS , StarForce și proteja CD) , care sunt utilizate pe unele discuri cu jocuri .

 

JU9MGX2.pngȘase ediții ale produsului exista: Ultra , Lite , Pro Standard , Pro avansat , Net și DT pentru Mac . O comparație caracteristică este prezentată mai jos [ 11 ] De asemenea , compania oferă două soluții suplimentare pentru organizarea de stocare a datelor : . DAEMON Tools USB 2 [ 12 ] , care permite schimbul de diferite tipuri de dispozitive USB între stațiile de lucru la distanță și DAEMON Tools iSCSI Target 2 [ 13 ] - o soluție cross-platform , care permite crearea unui server de stocare iSCSI și asigură accesul la dispozitive virtuale sau fizice , împreună cu imagini VHD , în casa sau la rețeaua corporativă.

 

LinK Download: ClicK!