Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

E30

Jon Snow revine în sezoul șase, acum că actorul Kit Harington a fost văzut în Belfast (Irlanda de Nord)?

Recommended Posts

Zvonurile despre întoarcerea lui Snow în sezonul 6 au pornit de la Emilia Clarke (Daenerys Targaryen)


 


943807l-640x400-b-83c7d610.jpg


 


Săptămâna aceasta, toți fanii serialelor TV au vorbit despre apariția lui Kit Harington în Belfast și despre ce ar putea aduce asta pentru sezonul 6 din Urzeala tronurilor. Oare va reveni Jon Snow în Urzeala Tronurilor, după sfârșitul tragic datorat camarazilor săi din Rondul de Noapte? Emilia Clarke e prima care a pus jar pe foc, sugerând într-un interviu că Snow nu e mort de-a binelea.


 

Asemenea teorii - alături de altele mai puțin plauzibile cum că Harington ar reveni ca zombie al Umblătorilor Albi, ori printr-un animalul-totem  sau readus la viață de Melisandre - au luat naștere după ce fanii l-au văzut pe Harington la Belfast, acolo unde se filmează sezonul 6 de la Urzeala Tronurilor.


 


Harrington a fost văzut miercuri alături de Ben Crompton, care joacă rolul unui camarad din Rondul de Noapte. Poate că Harrington joacă o scenă de flashback, sau de înmormântare, sau poate doar vizitează un prieten. În orice caz, actorul păstrează înfățișarea celebrului său personaj John Snow, scrie presa internațională.


 


Sursa: eGaming


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...