Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

E30

Ian McShane, rol-cheie în Game of Thrones sezonul 6

Recommended Posts

Familia lui Theon Greyjoy, alcătuită din pirați însetați de sânge, un arbore genealogic din care se remarcă bărbați violenți și agresivi verbal


 


842961l-640x400-b-4961ee36.jpg


 


Ian McShane se întoarce în producțiile HBO: actorul din Deadwood a semnat pentru un rol mic, dar „capital” în cel de-al șaselea sezon al Urzelii Tronurilor, sccrie presa internațională. Detalii despre rolul talentatului actor - celebru pentru înjurăturile colorate - nu au fost încă date publicității. 


 


Informațiile despre distribuția următorului sezon al serialului dau de înțeles că centrul de greutate al acțiunii se va apropia de familia lui Theon Greyjoy: pirați însetați de sânge, un arbore genealogic din care se remarcă bărbați violenți și agresivi verbal. Dintre personajele de vârsta lui McShane, ar putea fi trei unchi ai lui Theon care au, în roman, un rol mai pregnant.


 


Dacă McShane nu ar fi avut de ce să fi fost distribuit în rolul brutei Victarion, ceilalți doi - agresivul căpitan de pirați Euron și fanaticul Aeron ar putea fiecare să fie un rol potrivit pentru aerul violent, shakespearian al actorului britanic, scrie avclub.com.


 

Aeron, mai ales, este un personaj senzațional, cu replicile sale elocvente, jumătate filosofice jumătate amenințătoare: „Ceea ce a murit nu poate muri, ci se va ridica din nou, mai tare, mai puternic”. Și cu asta, Ian McShane va da fiori pe spate fanilor dedicați Deadwood.


 


Chiar și așa, Urzeala tronurilor nu a dus niciodată lipsă de roluri pentru actori de teatru mai în vârstă, iar McShane are de unde alege.


Însă, în altă ordine de idei, producătorii David Benioff și Dan Weiss ar putea să-i dea lui McShane și un rol minor în care să abia să spună două cuvinte înainte de a fi înghițit de un dragon. Urmează să vedem.


 


Sursa: eGaming


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...