Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

E30

Doi supereroi DC Comics primesc un film numai al lor: Booster Gold şi Blue Beetle

Recommended Posts

Se conturează ca un film polițist cu super-eroi prieteni. Se pune accentul pe comedie, contrastând puternic cu celelalte titluri din Universul Cinematografic DC şi rupând şablonul serioaselor Omul de oțel și Batman v Superman: Zorii dreptăţii


 


732549l-640x400-b-7f13c5a6.jpg


 



Warner Bros. este în curs de a dezvolta adaptarea pentru marele ecran a personajelor Booster Gold şi Blue Beetle de la DC Comics. Se pare că Greg Berlanti (Arcaşul, The Flash) va regiza filmul. Conform Heroic Hollywood, Zak Penn este in negocieri pentru a scrie scenariul filmului. Penn a lucrat la mai multe filme Marvel de-a lungul anilor, inclusiv la Răzbunătorii, Incredibilul Hulk, câteva filme X-Men şi altele.


 


Pare a fi o echipă destul de solidă pentru a aduce cele două personaje la viaţă pe marele ecran. O vreme s-a discutat că personajele vor apărea într-un serial sau film de televiziune. Booster Gold a fost pe punctul sa obțină propriul serial în vremea lui Smallville și mai târziu chiar SyFy Channel se găndea serios să facă un serial. Acum, echipa se pregăteşte pentru un film de lungmetraj, scrie presa iternațională.


 


„Filmul Warner va pune în echipă pe cei doi eroi în ceea ce se conturează ca un film polițist cu super-eroi prieteni. Se pune accentul pe comedie, contrastând puternic cu celelalte titluri din Universul Cinematografic DC şu rupând şablonul serioaselor și consacratelor Omul de oțel și Batman v Superman: Zorii dreptăţii", se vede pe site-ul oficial al studioului.


 


Pentru cei nefamiliarizaţi cu aceste personaje, iată câteva informaţii:


Booster Gold, alias Michael Jon Carter, a fost un erou al fotbalului și o celebritate în secolul 25 dezonorat public după ce a fost prins pariind pe propriile meciuri. Cu reputația pătată, Carter a furat relicve foarte puternice din trecut și a călătorit înapoi în timp, cu scopul de a deveni un super-erou celebru. Deși a început arogant, în cele din urmă Booster a devenit un adevărat erou.




0.gif


 


stparam=veeihorqgv



Jamie Reyes este un adolescent din El Paso, Texas care, într-o noapte, intră în contact cu o tehnologie extraterestră numită Scarabeu, trimisă pe Pamânt de o veche rasă cosmică. Scarabeul îi dă puterile sale extraordinare de gazdă și devine un costum care oferă utilizatorului capacitatea de a zbura și multe alte puteri. Tehnologia a fost trimisă sub pretextul de a ajuta la construirea civilizației, dar adevărata misiune a Scarabeului a fost să preia încet conștiința gazdei și să cucerească lumea. Din cauza daunelor din timpul călătoriei, puterile lui fuzionează simbiotic cu Reyes, iar Reyes îşi menţine conştiinţa intactă. Reyes folosește ulterior costumul pentru a combate crima la fel ca Blue Beetle.


Booster si Blue Beetle sunt adesea parteneri în benzi desenate și aliați apropiaţi, de multe ori prinşi în mai multe situații comice. Cei doi sunt şi membri ai Justice League și se plănuiește să apară într-un viitor film despre Justice League.


 


Nu se ştie nimic despre distiribuţie, dar acum câteva săptămâni Nathan Fillion a spus că vrea să-l joace pe Booster Gold! ar putea fi un film grozav şi aşteptăm cu nerăbdare să vedem cine va fi distribuit în rolurile principale.


 


Sursa: eGaming



 


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...