Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

NeaGuu

Un fost antrenor al Stelei avertizează: "Va fi un mare eşec pentru Mirel dacă nu câştigă acest campionat"

Recommended Posts

           C6XnqiM.jpg


Steaua nu a strălucit în acest tur de campionat, dar, chiar şi aşa, se află la doar două puncte de liderul Astra, chiar dacă a marcat doar 12 goluri în primele 11 etape, fiind pe locul 3. Mai mult, cei doi atacanţi, Gregory Tade şi Alexandru Tudorie, au înscris câte un gol în Liga 1. 


Un fost antrenor al Stelei, Mihai Stoichiţă, e sigur că tot gruparea "roş-albastră" va câştiga campionatul şi oferă şi un motiv: valoarea scăzută a competiţiei interne. Mai mult, acesta crede că Mirel Rădoi nu are voie să rateze un prim titlu din cariera de antrenor.


"Mirel Rădoi îşi caută drumul în fotbal şi va fi un mare eşec pentru el dacă nu va câştiga acest campionat. Mirel se află în aceeaşi postură ca a lui Gâlcă, dar fără fond de jucători. Mirel trebuia să înceapă de undeva. Steaua este un început dur.


Norocul Stelei este că de 3 ani de zile nu mai avem campionat. De aceea, reminiscenţele valorice pe care le-am avut şi pe care ne-am permis să le dăm la export în ultimii ani şi cu ce mai ţinem pe acolo, facem diferenţa, încă. Cât timp, nu se ştie", a spus Stoichiţă în cadrul emisiunii Digi Sport Special.


Tehnicianul care a condus Steaua în 3 rânduri îi sfătuieşte pe oficialii campioanei să îşi planifice deja campania de achiziţii din această iarnă şi să nu mai aştepte până în ultimul moment, pentru a cumpăra jucători.


"Eu cred că Steaua trebuie să se gândească la ce ia în iarnă, ca să reintre în cărţi. Dacă stai şi aştepţi să vină luna decembrie şi nu ai o politică clară, va fi foarte greu. Mă refer la pregătirea unei echipe pentru sezonul următor în care să te gândeşti să câştigi titlul şi la o eventuală calificare în grupele UEFA Champions League.


Această criză la Steaua nu este criza acestui sezon. Este şi cea a sezonului antecedent. Nu poţi desprinde primele 6 luni ale acestui an de ce se întâmplă acum. Steaua a fost neinspirată la transferuri, în această vară.


Anul trecut erau încă sub impresia erei Sânmărtean, în care Steaua îşi permitea să câştige nişte meciuri când juca prost. Apărea Sânmărtean, scotea un om din joc, dădea o pasă genială. Ei nu s-au gândit ce va fi după. După era aia era să piardă campionatul", a adăugat Stoichiţă.


Sursa : Digisport.ro


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...