Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

E30

Scenaristul lui Steve Jobs îl pune la punct pe şeful Apple

Recommended Posts

Aaron Sorkin şi Tom Cook au păreri diferite despre sensul cuvântului „oportunist”


 


835388l-640x400-b-03eba4b7.jpg


 


Aaron Sorkin, scenaristul laureat cu Oscar pentru Reţeaua de socializare şi răspunzător de scenariului lui Steve Jobs, filmul biografic despre fondatorul Apple, a avut câteva comentarii bine simţite la adresa lui Tom Cook, noul şef al gigantului tehnologic, care consideră biopicurile despre viaţa lui Jobs drept „oportuniste”.


 


Prezent la o conferinţă de presă pentru promovarea lui Steve Jobs, Sorkin a precizat, citat de The Hollywood Reporter, că toţi cei implicaţi în proiect au primit salarii mai mici decât media. „Nimeni nu a făcut acest film ca să se îmbogăţească. Apoi, Tim Cook ar trebui să vadă filmul înainte de a-l eticheta. Şi când ai în China o fabrică plină de copii care îţi asamblează telefoanele pentru 17 cenţi pe oră ai nevoie de mult tupeu pentru a-i spune cuiva că e oportunist”, a spus Sorkin.


 

Premiera românească a filmului biografic regizat de Danny Boyle este programată pentru 11 decembrie. Analiştii de la Hollywood spun că producţia cu Michael Fassbender în rolul titular ar putea fi unul din favoriţii la Oscar 2016.


 


Sursa: eGaming


Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...