Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rAcs

[Achizitionare] Satana95

4 posts in this topic

Care este bugetul in care vrei sa te incadrezi?: cat mai mic posibil.

Cand intentionezi sa faci achizitia?: in lunile urmatoare.

Configuratia trebuie sa aiba monitor inclus? Daca nu, ce rezolutie are monitorul actual? : am vre-o 2 monitoare cred, nu mi mai trebuie inca unul.

Detii si alte componente pe care ai vrea sa le folosesti cu acest sistem?: nu prea.

Ai nevoie si de periferice (mouse, tastatura, boxe, etc.)?: in mare am, dar daca aveti placerea unor optionale, m ar ajuta.

Alte precizari: Deci, am o unitate de prin 2006-2008 cu niste componente vechi pe ea, de care trebuie sa scap, poate mai fac un ban pentru buget, monitor am. Vreau sa fac un calculator strict pe care sa ma joc, nu vrea mare pc de gaming, vreau ceva decent, dat fiind faptul ca bugetul nici macar nu este unul stabil, teoretic mai mult inexistent la momentul actual, dar este de intentie. Daca mai e ceva, ma puteti intreba, in afara de baza, nu prea ma dau in vant dupa hardware.

 

*Daca vreti niste poze cu actualele componete sau altceva dati un PM ceva, nu ma fac de ras cu antichitatea aia asa online :))

**REMEMBER: buget minim, calitate decenta. nu am o problema cu componentele secondhand atata timp cat sunt functionale asa cum am nevoie. :D

***Multumesc, si sper sa rezolv ceva. :)

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

O suma aproximativa/maxima ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din cate am inteles, momentan, sub 1500 lei nu fac nimic, mi s a spus undeva intre 1500 si 3000, dar spun cat de ieftin se poate pentru un calculator decent pe care doar sa joc jocuri, pentru ca nu am pus nici un ban deoparte momentan, deci urmeaza sa fac asta si sa mai vand unu doua lucruri in asa fel incat sa ma incadrez in ce mi dati voi in mare, si ce mai primesc de la prieteni etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Revii cand ai banii in mana, degeaba iti facem noi acum o configuratie cand peste 1 saptamana se schimba preturile/stocurile.

 

Ca idee, daca vrei si monitor, si carcasa si tot, 1500 e cam putin, minim 2000.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.