Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

"Am plătit o sumă către bulgari, pe care o voi scădea din contract." Cum l-a convins Becali pe Reghe

Recommended Posts

hF9C4Dc.jpg
 

Laurenţiu Reghecampf este noul antrenor al Stelei, după plecarea lui Mirel Rădoi. Anunţul a fost făcut de Gigi Becali, în direct la "Digi Sport Special"

În această dimineaţă, Reghe s-a prezentat la baza de la Mogoşoaia, alături de staff-ul său. Finanţatorul Gigi Becali a dezvăluit cum l-a convins pe tehnicianul de 40 de ani să revină la Steaua.

 

"Am plătit o sumă de bani şi către bulgari, pe care o voi scădea din contractul lui Reghe. L-am convins pe Reghecampf să vină la Steaua cu oferta pe care i-am făcut-o şi pentru că iubeşte Steaua. Nu vă spun suma, dar Reghe are bonus pentru calificarea în Liga Campionilor", a afirmat Gigi Becali, la sport.ro.

 

Latifundiarul din Pipera a mai spus că Reghecampf nu va avea parte de o conferinţă de presă în care va fi prezentat oficial la Steaua şi că actele vor fi semnate în cursul zilei de azi.

 

"Eu am stabilit cu el ca la ora 10 să fie la antrenament şi dacă am stabilit aşa, aşa este. Nu merg eu la Mogoşoaia. La Mogoşoaia merg oamenii care lucrează pentru Steaua. Pentru ce să mă întâlnesc eu? După aia probabil Reghe o să vină la Palat, dar nu vine nici la Palat, va merge la birouri la Steaua să facă actele cu Argăseală. Nu mai facem noi prezentarea antrenorului, asta făceam pe vremuri, când voiam celebritate. Champions League mă interesează, pentru că e vorba de bani acolo, nu mă mai interesează celebritatea", a spus Becali.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...