Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

"Am vrut să dau la poartă, am prins-o bine!" Reacţia lui Papp, după eurogolul reuşit

Recommended Posts

o8J3o7M.jpg
 

Steaua a învins CS Universitatea Craiova cu 2-0, la primul meci de la revenirea lui Laurenţiu Reghecampf pe banca tehnică a roş-albaştrilor. Paul Papp a fost integralist şi a deschis scorul cu un eurogol reuşit în minutul 81. 

La finalul partidei, fundaşul, care a jucat în centru, alături de Varela, s-a declarat foarte fericit, atât pentru victorie, cât şi pentru atmosfera de pe "Nicolae Dobrin".

 

"A fost un meci destul de greu, am dominat şi până la urmă e bine că am câştigat. Nu m-am gândit la momentele grele, lucrurile astea le las în spate. Mă bucur foarte mult că am ajutat echipa prin golul meu. Am vrut să şutez la poartă, am dat bine, am prins-o bine, am înscris şi sunt foarte fericit", a declarat Papp.

 

Întrebat cum este cu Reghe la echipă, Papp a replicat: "E bine, a venit de 3 zile, ne cunoaşte pe majoritatea, sper să facem o treabă cât mai bună în continuare. Noi credem în continuare la titlu, tragem la titlu, suntem în continuare încrezători în noi, muncim în fiecare zi la antrenament pentru a câştiga titlul."

"Atmosfera a fost foarte frumoasă, a venit multă lume, suntem foarte bucuroşi că suntem susţinuti aici. Mă bucur foarte mult pentru că patronul a suferit alături de noi şi ne bucurăm că l-am făcut fericit", a încheiat Papp.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...