Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Ce bijuterie de gol a reușit Rooney, pentru primul succes al lui United după 42 de zile

Recommended Posts

r8PkKcn.jpg
 

Manchester United a reușit sâmbătă după amiază primul succes, 2-1, după 42 de zile și victoria a venit grație unei bijuterii de gol marcate de Wayne Rooney, contra lui Swansea.

 

E doar al treilea gol în Premier League în acest sezon pentru atacantul englez.

În minutul 77 al disputei de pe Old Trafford, din etapa a 20-a, Anthony Martial a pătruns pe partea stângă, a centrat și Rooney a reluat cu călcâiul, fără vreo șansă pentru portarul Lukasz Fabianski. Rooney nu mai marcase de pe 17 octombrie în campionat, din meciul cu Everton din deplasare.

 

Reușita cu Swansea îl face pe Rooney al doilea cel mai bun marcator din istoria Premier League, cu 188 goluri, depășindu-l astfel pe Andy Cole. E însă mult în urma lui Alan Sherar, care are 260 de goluri.

În același timp, United nu mai câștigase vreo partidă oficială de 42 de zile, când a învins, 2-1, la Watford, pe 21 noiembrie, în campionat. De atunci a mai jucat opt meciuri, șase în Premier League, în care a înregistrat trei eșecuri și trei remize.

Cu Swansea, Martial deschisese scorul în minutul 47, dar Gylfi Sigurdsson egalase, în minutul 70. Echipa lui Luis Van Gaal ajunge cu accest succes la 33 de puncte și urcă provizoriu pe locul 5.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...