Sign in to follow this  
DonStefano

Care a fost cea mai frumoasa perioada pe server?

5 posts in this topic

TLDR: Care a fost cea mai frumoasa perioada pe acest server pentru voi?


Chiar mi-ar placea sa citesc si poate nu doar mie mi-ar face placere sa aflu care a fost cea mai frumoasa perioada pe acest server pentru voi.


 


Pentru mine cea mai frumoasa perioada pe acest server a fost intre 2011-2012 in factiunea Bloods Gang am jucat cu nick-ul DonStefano/CrackR0ck, sub conducerea lui Vin Dyesel si Initial care impreuna cu cei din Surenos Gang sub conducerea lui Ursu pentru mine cel putin au creat ceva unic pentru prima data intre doua factiuni. Evenimente impreuna, war-uri in permanenta, brawl-uri, incepusem sa blocam tunelul "era la moda" pe atunci samd. A fost o experienta frumoasa si poate in viitor daca nu pe sa:mp pe gta v in viitor sa retraiesc ca sa zica sa aceea senzatie de saftisfactie sa zic asa cand castigam un war si cat de bine ma simteam in prezenta celorlalti fiind destul de rar acest sentiment sa zic asa mai nou pe server, intram cu placere pe server deabea asteptam sa facem war-uri cu celelalte factiuni, random fun events in factiune sau impreuna cu cei din Surenos, in factiune era deja un grup format de oameni (Sheen, Dyesel, Initial, Soulja, Scorpy, Luc1aw, GotRullez, Milan, Erader, Phenom, Gogolinul, Dj Kamikaze, xeNon96, Paul96, Kelly) toti cu vechime in Bloods, puteam face caterinca, radeam, faceam clip-uri impreuna, stateam ore in sir pe skype si radeam toata ziua. Aveam parte de rival war-uri in adevaratul sens al cuvantului membrii din ambele factiuni on intr-un numar relativ egal pe langa asta existau aliante in care factiunile se ajutau intre ele nu exista un rival war in timpul zilei in care sa nu fie membrii din toate factiuniile de death match "luptand" pentru teritorii, era un adevarat macel, war-urile oficiale sa nu mai spun cat de fericit am fost cand am participat pentru prima data in unul si din fericire l-am si castigat si nu in ultimul rand Y.C.N. vs L.B.S si Best War Faction au fost evenimente in care participam cu placere. O gramada de oameni faini in aceea perioada poate ca pe atunci nu m-am purtat ca atare cu toti dar chiar pentru mine a fost cea mai frumoasa perioada in cei 6 ani de sa:mp si pe nici un alt server nu am "trait" momente atat de fun alaturi de oameni atat de faini.


Remember:


Sheen, Dyesel, Initial, Soulja, Scorpy, Luc1aw, d3v1l, GotRullez, Milan, Erader, Phenom, Gogolinul, Dj Kamikaze, xeNon96, Paul96, Th3_Ly0n, Bazakony, Kelly si toti membrii Bloods din aceea perioada plus oamenii de nota zece din aceea perioada care merita tot respectul Vladutz26, Kush7, Cryme, Alynn, Gatuzo_Cata, Scorpyonu, Unkn0wn, sink, Motanul, Dragos_122, Totala, blasam, Bardash, BogdanSnake, RaduReleu, Dark2oo9, Awm, El_Padrino, LilGangsta, Praffzor, Happens, Snake90, Ursu si Bretone


(poate am uitat pe cineva :-?? Sorry)


 


Poze/Clip-uri in aceea perioada:


 


1a2sZbe.png



 



 


 


 


 


 


2rc1u74.jpg


 


 


 


RfHtLQX.jpg


 


Ts4PCxY.jpg


 


sagcvTg.jpg


 


YgbQ4Mh.jpg


 


KO5GXyD.jpg


 


2qoCHA2.jpg


 


 


 


 


 


 


 


t82a3P0.jpg


 


8wqUSWV.jpg


 


r4SSUJr.jpg


 


34opvo1.jpg


 


 


 


15q6src.jpg


 


33er03s.jpg


 


2ivgx8y.jpg


 


 


 


 


 


 


 


2sb9vld.jpg


 


iptj5y.jpg


 


2pza6ab.jpg


 


sde04p.jpg


 


 


 


0FqqF.jpg


 


 


 


wkQA2.jpg


 


3NBcT.png


 


 


 


 


 


0bOtrcD.png


 


 


 


 


 


mgWzwBz.png


 


GymF7TW.png


 


 


 


  • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

1.Ai uitat sa ma pui ( MakeRx ) dar nu e asta marea problema :))).

 

2.Sunt de acord, cea mai frumoasa rivalitate de pe eG a fost diesel si cu Sound.. asa rivalitate nu o sa mai vezi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu zic ca cea mai frumoasa rivalitate Jun10r vs RazvanL ! ..

Share this post


Link to post
Share on other sites

1.Ai uitat sa ma pui ( MakeRx ) dar nu e asta marea problema :))).

 

2.Sunt de acord, cea mai frumoasa rivalitate de pe eG a fost diesel si cu Sound.. asa rivalitate nu o sa mai vezi.

ma bad :( Nu am dormit de 30 si ceva de ore :)).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cea mai frumoasa perioada pe server pentru mine a fost perioada din anii 2009-2010 pe vremea lui Cipolin lider Yakuza . Poate si din cauza , ca nu toata lumea stia sa foloseasca , coduri sau sa faca c-bug (faceam bani numai din duelele cu RazvanL , era slab :))) . Pe vremea aia trebuia sa muncesti pe branci pentru a luat un rank-up tin minte ca eram asa de fericit cand gaseam LCN pe mapa sa-i omor pentru poze :)) . Sedintele se tineau in locu unde se spawneaza heli si nimeni nu ne deranja (nu ca am fi avut vre-un admin in factiune ci pentru simplu fapt ca omoram tot ce ne statea in cale sau respectul fata de cipolin ) . Mi-e dor de serile in care intram cu Shark si cu Sp1k3 (care era mai tot timpu beat :)), tin minte ca avea si o poza cand bea vin dintr-un pet ) si stateam pana tarziu . Nu prea vedeai afk pe harta , toata lumea isi vedea de treaba si se juca . Tot in aceeasi vreme mai erau si vestitele eventuri ale lui' Sharp , cand isi spawna un tank si facea event primu care-l omoara :)) . Sau cand toata lumea se batea sa apara in filmele pe care le facea Shocker. Toata lumea de la mine de la bloc se juca , ieseam afara cu Unycatu(actual AlexM) si cu Shark si vorbeam toata ziua numai despre samp :)). Tin minte aveam un prieten de la bloc care intra special sa ne omoare pe mine si pe Unycatu , cand vedeam  /ad cumpar arme stiam ca trebuie sa ne luam m4 de la gsls si droguri :)) . Poate si pentru ca toti aveam cam aceeasi varsta pe atunci si aveam interese comune ca sa zic asa , acum inteleg ca unui membru care munceste , poate are si nevasta nu prea ii vine sa vorbeasca cu cineva care d-abi le-au dat primele fire de barba . Cu unii membrii de pe sa-mp pastrez legatura si in zilele de azi , dupa atata timp chiar daca nu mai au nici o treaba cu sa-mp-ul . 

Edited by Hawkk
  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.