Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Pe Zidane nu-l deranjează ca rivala să câștige Cupa pe Bernabeu: ”Mi-e indiferent. Eu o să merg la meci”

Recommended Posts

jrZnqgK.jpg
 

În plină polemică privind stadionul care va găzdui finala Cupei Regelui Spaniei, dintre Barcelona și Sevilla, pe 21 mai, Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid, a anunțat că nu îl interesează dacă meciul se va juca pe Santiago Bernabeu și nici dacă rivala blaugrana va câștiga competiția pe terenul clubului ”blanco”.

 

”Finala Cupei pe Bernabeu? E o problemă a clubului. Pe mine mă interesează doar meciul cu Athletic Bilbao, de mâine. Fiecare țară are propriile reguli. Să câștige Barcelona Cupa pe Bernabeu? Ce întrebare! Pe mine nu mă interesează cine câștigă, eu o să merg să văd meciul pentru că îmi place fotbalul”, a declarat Zidane, care înțelege însă poziția clubului său:

 

”E normal ca fanii Realului să nu vrea să joace Barcelona aici. Dacă îi întrebi pe fanii Barcelonei despre posibilitatea să joace Madridul o finală pe Camp Nou, ți-ar răspunde la fel”.

 

Real Madrid va juca pe propriul teren, în etapa cu numărul 24 din La Liga, cu Athletic Bilbao, sâmbătă, 13 februarie, de la ora 17:00, într-un meci transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

 

”Marcelo nu va fi în lot pentru meciul cu Athletic, fiind accidentat. Are dureri și trebuie să așteptăm să vedem cum evoluează lucrurile. Se simte mai bine, dar nu vrem să riscăm.

 

Cum nu vrem să riscăm nici cu Gareth Bale. Nu putem face nimic. Dacă are dureri, nu vom risca. El vrea să joace, dar până nu e la 100%, nu va juca. Nu pot să risc”, a mai spus Zidane, care a anunțat că Isco nu va juca în meciul de mâine:

 

”Kovacic va juca de la început. Vă spun asta pentru că vreau să știți. Îl voi odihni pe Isco, pentru a-i da minute lui Kovacic. Trebuie să facă același lucru pe care îl face Isco, cu mingea și fără minge”.

 

În fine, antrenorul lui Real Madrid a vorbit și despre interesul lui Jose Mourinho pentru Raphael Varane. ”E normal să-l vrea. El este cel care l-a adus la Madrid. Ceea ce vă pot spune eu, însă, este că e jucătorul Realului și că eu vreau să rămână aici, pentru că e viitorul echipei”, a mai spus Zidane.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...