Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

"Câinii, păcăliţi de gripă". Cinci jucători ai lui Dinamo au fost bolnavi toată săptămâna, trei vor lipsi cu Astra

Recommended Posts

DHYVzG6.jpg
 

Dinamo are probleme mari de efectiv înainte de partida cu Astra. Gripa a făcut ravagii în rândul jucătorilor lui Rednic în această săptămână.

 

Disputa de la Giurgiu va stabili ocupanta locului întâi la finalul sezonului regulat, însă formaţia din Ştefan cel Mare nu va putea alinia cel mai bun prim "11". În conferinţa de presă de astăzi, tehnicianul Mircea Rednic a dezvăluit problemele mari pe care jucătorii săi le-au avut în ultimele zile. Gripaţi, mai mulţi fotbalişti nu vor fi apţi pentru confruntarea cu formaţia lui Şumudică.

 

"Au fost ceva probleme pentru noi săptămâna asta. Am avut un adversar foarte greu de înfrânt: gripa a făcut ravagii. Doctorul a reuşit să mai salveze câteva piese de bază, dar cu "bizonul" - fiind mare - nu s-a putut face nimic: gripa a rămas la el. Nici cu Anton şi Bartalsstovu nu s-a putut face nimic, şi ei sunt bolnavi. Cei trei nu vor face parte din lotul cu Astra Au avut temperatură, nu s-au antrenat toată săptămâna", a spus "Puriul"

.

Romario Kortzorg şi Batin, şi ei "loviţi de gripă", au fost însă recuperaţi şi sunt şanse mari să fie la 100% la ora începerii partidei. Un alt mare plus e reprezentat de Eric Bicfalvi, care îşi va face debutul în tricoul "câinilor".

 

"În schimb, i-am recuperat pe Romario şi Batin, care o să intre. Eric îşi va face şi el debutul", a mai spus Rednic.

 

Cum ar putea arăta Dinamo:

 

Cerniauskas - Hanca, Puljici, Mevlja, Filip - Ekeng, Nedelcearu - Rotariu, Bicfalvi, Kortzorg - Essombe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...