Sign in to follow this  
yungpulse

[Respins][PROPUNERE] - Adaugarea unor sectiuni despre Gaming

4 posts in this topic

Salutare,

 

M-am gandit ca daca tot eGaming este o comunitate bazata pe gameri si toate cele, as propune sa se adauge o categorie "World of Games" unde vor fi niste sectiuni cum ar fi "Diverse Jocuri, FPS, Strategie, Sport, Curse, 3rd Person Action, Aventura, Console, RPG, Simulator" si desigur niste reguli de postare. Aceste sectiuni contin in a posta diferite stiri in lumea jocurilor si diferite review-uri a unor jocuri, facute frumos cu un gametrailer, cateva poze, cerintele jocului si o descriere mare si detaliata. Ar mai fi o chestie sa fie adaugat si gradul Jurnalist si sa se formeze o echipa din asa ceva, cum ar fi "Journalist Leader, Co-Leader, Journalists" dar bine prin asta deja cer prea mult, prima chestia pe care am spus-o cred ca ar iesi frumos, zic eu, si ar adauga un plus comunitatii, daca tot e Gaming Community. Sper ca aceasta propunere sa fie acceptata, sincer cred ca va spori activitatea mai mult pe acest forum.

 

Multumesc pentru atentia acordata!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Adica sectiunea asta ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Adica sectiunea asta ?

 

Intr-adevar nu vazusem acea sectiune dar nu este bine aranjata.. daca ar fi puse sectiunile exact cum le-am enumerat mai sus ca sa stie fiecare membru ce gen sa fie jocul pe care vrea sa il posteze.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tinand cont ca activitatea in sectiunea de gaming nu este asa ridicata, cred ca este foarte bine aranjata acum. Nu are rost sa ne complicam cu alte categorii acolo, adica modul jocului se pune in descriere.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.