Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

"Asta vom face la fiecare meci!". Anunţul făcut azi de suporterii Stelei

Recommended Posts

UHj7UfG.jpg
 

Peluza Nord Steaua a revenit la meciuri începând cu meciul cu Dinamo, însă a surprins prin atitudinea avută, neîncurajând aproape deloc echipa. La Piteşti, în Cupa Ligii, cu Astra, au fost doar 20 de fani, care au arborat un banner în care se făcea apel la normalitate.

 

Într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook, fanii de la Nord şi-au explicat demersurile, au dezvăluit de ce au decis să revină la meciuri după mai bine de un an, deşi lucrurile nu s-au schimbat sub nicio formă în raportul club-Armată şi au promis că vor face tot ce depinde de ei ca în viitorul apropiat lucrurile să se îndrepte către "normalitatea" clamată în mesajul afişat pe stadionul din Trivale.

 

"Aşa cum deja ştiţi, începând cu meciurile din play-off, vom încerca ca la fiecare meci să ne facem auzite revendicările, părerile, nemulţumirile. Fie că vom fi 3-4, fie că o vom face în număr mai mare, vom fi prezenţi şi vom încerca să nu mai lăsăm mesaje doar în faţa calculatorului!

 

VREM NORMALITATE, vrem transparenţă şi explicaţii pe înţelesul tuturor (cu acte) în tot ceea se întâmplă în conflictul dintre FC Steaua Bucureşti şi CSA. Vrem revenirea echipei în Bucureşti, vrem o relaţie normală între suporteri şi club, vrem să vedem preocupare şi planuri pentru viitorul clubului şi al echipei.

 

De asemenea, vrem să auzim părerile voastre şi să le transmitem direct către conducererile celor două entităţi", a fost mesajul transmis de Peluza Nord.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...