Jump to content
Sign in to follow this  
ArSsurA

[Prezentare] FIFA 2016

Recommended Posts

1452493544_fifa-16.jpg

Ā 

Numele jocului: FIFA 2016

Descriere:

Ā 

FIFA 16 aduce inovatie pe intreaga suprafata a terenului de joc pentru a oferi o experienta fotbalistica echilibrata, autentica si captivanta, care iti va permite sa joci asa cum iti doresti si sa concurezi la un nivel superior. Gratie noilor caracteristici de gameplay,

Ā 

FIFA 16 ofera siguranta in aparare (Confidence in Defending), control la mijlocul terenului (Control in Midfield) si posibilitatea sa creezi mai multe momente de magie (Moments of Magic). Noii fani ai francizei sau jucatorii experimentati care isi doresc sa-si imbunatateasca jocul vor avea sansa sa concureze la un nivel superior prin intermediulĀ FifaĀ Trainer. Inovatie pe tot terenul. Noi modalitati de joc. Concurenta la nivel superior.

Ā 

Play Beautiful in FIFA 16.

Defensive Agility

Ā O serie de 25 de caracteristici care vin in ajutorul fundasilor agili aflati fata in fata cu atacantii adversi. Fundasii vor inchide spatiile si vor schimba directia de alergare facand pasi laterali, echilibrand astfel situatiile de 1-la-1. Timpul de accelerare si libertatea de miscare a fundasilor le vor permite acestora sa ramana in apropierea atacantilor adversi.

Ā 

Defend as a Unit

Ā Bazeaza-te pe coechipierii tai care vor inchide spatiile in momentul in care incerci sa blochezi atacantul advers. Noul AI defensiv ii va ajuta pe fundasi sa constientizeze mai bine situatiile periculoase analizand pozitia balonului si a adversarilor. Coechipierii tai se vor retrage pentru a bloca atacuri sofisticate si pentru a inchide unghiurile de atac.

Ā 

New Tackling Fundamentals

Ā Noul sistem de tackling introduce o serie de optiuni care te vor ajuta sa reintri in posesia balonului. Acest nou sistem vine cu o serie de tackling-uri noi, Fake Tackles, In Air Standing Tackles si Full Body Tackles. Tackling-urile sunt recompensate in FIFA 16.

Ā 

Passing With Purpose

Ā FIFA 16 introduce un sistem revolutionar de pase. Ofera pase precise, in profunzime, pentru coechipierii tai din atac. Prin intermediul noii mecanici poti trimite pase catre coechipierii aflati in spatii inguste, pentru a deschide noi optiuni de atac. Caracteristica Passing with Purpose este un raspuns la Interception Intelligence si ofera o experienta fotbalistica autentica de risc/recompensa in ceea ce priveste circulatia balonului.

Ā 

No Touch Dribbling

Lionel Messi a fost analizat folosind un sistem de motion capture pentru a crea un sistem revolutionar de dribbling care le va oferi jucatorilor libertatea de a decideĀ cumĀ siĀ candĀ sa atinga mingea. Acum poti lansa mingea sa se plimbe pentru a castiga timp, pentru a face o fenta sau pentru a depasi un fundas asa cum o face Messi cand este in forma maxima. Castiga timp folosind sistemul No Touch Dribbling pentru a le permite coechipierilor sa sprinteze, pentru a controla tempo-ul jocului, pentru a prinde pe picior gresit un fundas si pentru a crea momente de magie. Acest sistem va revolutiona situatiile de 1-la-1 si le va oferi jucatorilor mai multe optiuni in atac.

Ā 

Womenā€™s National Teams ā€“Ā Pentru prima data intr-un joc Fifa, vei putea concura folosind una dintre cele mai bune 12 selectionate de fotbal feminin si vei putea juca intr-unul din modurile online sau offline. Am construit ani###### si modele 3D unice folosind cele mai bune jucatoare din echipa nationala a Statelor Unite ale Americii. Echipele nationale feminine pot fi folosite in modurile Kick Off, Offline Tournament si Online Friendly Matches.

Ā 

Cerinte de sistem:

Ā 

Configuratie minima:

SO: Windows 7/8/8.1 - 64-Bit

Procesor: Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz (sau echivalent AMD Phenom 7950 Quad-Core, AMD Athlon II X4 620)

Memorie: 4 GB RAM

Hard Disk: 15 GB spatiu liber

Placa video: NVIDIA GTX 650, ATI Radeon HD 5770

DirectX: Versiunea 11

Multiplayer pe un singur sistem: 2-4 jucatori + 1 tastatura pe un PC

Periferice: tastatura, mouse, gamepad Dual Analogue, casca VOIP

Ā 

Ā 

Configuratie recomandata:

SO: Windows 8/8.1/10 - 64-Bit

Procesor: Intel i5-2550K @ 3.40GHz (sau echivalent AMD FX-6350 Six-Core)

Memorie: 8 GB RAM

Hard Disk: 15 GB spatiu liber

Placa video: NVIDIA GTX 460, ATI Radeon HD 6870

DirectX: Versiunea 11

Multiplayer pe un singur sistem: 2-4 jucatori + 1 tastatura pe un PC

Periferice: tastatura, mouse, gamepad Dual Analogue, casca VOIP

Ā 

Trailer:Ā 

Ā 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stii unde il gasesc de downloadat si cumsa il instalez. Am gasit unu dar imi cerea nu mai stiu eu ce de la origin, sau ceva gen, nu mai tin minte exact :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stii unde il gasesc de downloadat si cumsa il instalez. Am gasit unu dar imi cerea nu mai stiu eu ce de la origin, sau ceva gen, nu mai tin minte exact :D

Eu il am cumparat original, asa e cel mai frumos de jucat.

Ā 

Legat de intrebarea ta, eGaming nu ofera suport pirateriei asa ca imi pare rau nu te pot ajuta. (oricum habar n-aveam :)) ).

Share this post


Link to post
Share on other sites

FrumosĀ 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...