Jump to content
Sign in to follow this  
ArSsurA

[Prezentare] UFC 2

Recommended Posts

jocps4ufc2---ea-sports-ufc-2---coperta-2

 

Numele jocului: UFC 2

Descriere:

 

EA SPORTS™ UFC® 2 inoveaza genul simulatoarelor de lupte pe consolele PS4 si Xbox One prin ani###### si asemanari uluitoare ale jucatorilor, prin introducerea noului Knockout Physics System, precum si prin elementele autentice simulate in gameplay. Toti luptatorii sunt invitati inapoi in Octagon™ pentru a trai experienta unica a luptei. De la walkout la knockout, EA SPORTS UFC 2 garanteaza o experienta autentica si plina de adrenalina.

 

Knockout Physics System

Un nou sistem revolutionar pentru simularea reactiilor la lovituri, realiste din punct de vedere fizic, alaturi de sistemul de knockout, garanteaza cele mai autentice si satisfacatoare KO-uri. Fiecare knockout este unic, asa cum este si satisfactia de a termina lupta.

 

Lupte dinamice

Pentru prima data in orice joc MMA vei putea controla independent luptatorii, in orice situatie. Interactiunea simultana dintre doi luptatori aduce jocul la viata, intr-un mod variat si dinamic.

 

Next-Level Submissions

 

Surprinde-ti adversarul cu un flying armbar din apucare, sau cu o tranzitie rapida de la knee bar la heel hook. Adaugarea submission-urilor in picioare si a celor in serie duce grappling-ul din UFC 2 la un nou nivel.

 

Defensiva de top

 

Nu poti dobori un luptator pe care nu il poti lovi. Controlul superior asupra miscarii capului luptatorului tau iti permite sa eviti loviturile cu o fluiditate incredibila. In plus, producatorii au introdus un sistem imbunatatit de blocare si parare, pentru a-ti oferi posibilitatea de a te apara de cele mai devastatoare atacuri ale adversarului tau.

 

GRAFICA ULTRA-DETALIATA SI LISTA DE LUPTATORI LA UN NIVEL FARA PRECEDENT

 

Cea mai mare selectie de luptatori

 

UFC 2 ofera cea mai consistenta lista de luptatori din orice simulator de lupte. Jocul aduce in prim-plan nu doar cele mai mari vedete MMA, ci si luptatori noi care si-au demonstrat potentialul. Intra in Octagon alaturi de fosti si actuali atleti UFC si de legende MMA. Si poate vei avea parte si de cateva surprize…

 

Asemanare izbitoare si ani###### la realism maxim

 

Noul sistem de modelare faciala, introducerea sistemului de animatie a parului pe baza legilor fizicii, precum si deformarile realiste la impact contribuie la o experienta de joc cu adevarat autentica. Miile de ani###### de lupta si miscarile-semnatura garanteaza individualizarea personalitatii starurilor MMA din UFC 2.

 

UN MOD DE JOC PENTRU ORICE FAN AL LUPTELOR

 

Autenticitate si complexitate in Modul Cariera

 

Scopul tau poate fi sa devii cel mai bun luptator de pe planeta sau prima luptatoare intrata in UFC Hall of Fame – indiferent de ce iti propui, detii control total asupra carierei tale in UFC 2. Noul sistem Training Camp presupune un echilibru atent intre dezvoltarea abilitatilor luptatorului tau si riscul de accidentare. Pe parcursul carierei vor avea loc evenimente importante, care vor tensiona atmosfera si vor creste miza in Octagon.

 

UFC Ultimate Team

 

Creeaza-ti propria echipa, for###### din pana la cinci luptatori, cu ajutorul optiunilor de personalizare din UFC 2. Concureaza in competitii online si offline pentru a-ti dezvolta luptatorii si castiga monede care ofera acces la pachete de obiecte speciale, pe care le poti utiliza pentru a crea cea mai exploziva echipa din UFC.

 

Modul KO

 

In modul KO nu mai ai grija grappling-ului, asa ca poti dezlantui loviturile de pumni, picioare, genunchi si coate in acest mod extrem de dinamic; modul KO este perfect pentru orice fan care isi doreste doar lupta pura impotriva prietenilor. Regulile sunt simple: lupta nu se incheie pana cand cineva ramane definitiv la podea!

 

Creeaza evenimente personalizate

 

Iti poti organiza propriile meciuri, exact asa cum iti doresti. Alege dintre sute de artisti ai artelor martiale mixte, arene faimoase, arbitri autentici si optiuni personalizate de lupta, apoi condu intregul eveniment pana la final si asigura-te ca rezultatele sunt pe masura asteptarilor.

 

Evenimente LIVE

 

Anticipeaza. Lupta. Castiga. Alege jucatorii care vor castiga meciurile din evenimentele UFC viitoare, apoi indeplineste previziunile in Octagonul UFC 2. Castiga recompense in-game si urca in clasamentele celui mai intens joc fantasy de pronostic pe care l-ai incercat vreodata.

 

Creeaza un luptator

 

Sistemul de creare a luptatorilor din UFC 2 duce personalizarea la urmatorul nivel, multumita optiunilor de modelare faciala detaliata, creatiei de tatuaje si, pentru prima data, abilitatii de a crea luptatori de sex feminin. Jucatorii pot incarca imaginea propriei fete in joc, prin intermediul optiunii GameFace… pentru ca apoi sa o "retuseze" in Octagon.

 

PE DRUMUL CATRE GLORIE IN MMA

 

Grapple Assist

 

Stapanirea artei grappling-ului poate intimida pe oricine, dar multumita noului sistem de afisaj din UFC 2, totul a devenit mult mai usor. Indiciile vizuale ii ajuta pe jucatori sa faca tranzitiile, submissions, takedowns si multe altele, toate in timp real. Astfel, oricine poate castiga orice lupta, la nivel pro.

 

Modul de antrenament

 

Intra in Practice Mode, care iti ofera acces la un mediu de lupta fara consecinte, conceput special pentru a-ti permite sa te obisnuiesti cu tehnicile elementare – lovituri, grappling, clinch-work – totul in propriul tau ritm, inainte de a-ti incerca puterile in competitiile reale.

 

Skill Challenges

 

UFC 2 ofera douasprezece noi mini-jocuri ce le permit jucatorilor sa invete si sa se perfectioneze in disciplinele stand-up, clinch si ground.

 

 

Pe ce console se joaca:

 

PS4, XboxOne

 

Trailer: 

 
Edited by ArSsurA

Share this post


Link to post
Share on other sites

IL recomand un super joc il am de ceva timp si e bomba in toate modurile + foarte real.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...