Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Dinamo a negociat în vară cu noua senzație a Olandei, dar a ratat transferul

Recommended Posts

ic1MA49.jpg
 

În vara trecută, Dinamo a fost aproape de un transfer care ar fi reprezentat o investiție extrem de avantajoasă. A negociat cu Vincent Janssen, dar nu a reușit să-l aducă în București, iar atacantul s-a dus la Alkmaar, unde e golgheterul la zi din Eredivisie. Mai mult, a debutat în această săptămână în naționala Olandei și a marcat primul său gol la prima reprezentativă.

 

Vincent Janssen (21 de ani, foto - numărul 9) a bifat primele selecții la prima reprezentativă a Olandei în dubla cu Franța și Anglia. Marți, atacantul de la Alkmaar a punctat din penalty, în minutul 50 al întâlnirii de pe Wembley.

 

10.000 de euro pe lună era salariul solicitat de Janssen, potrivit Sport.ro, dar negocierile au picat, în cele din urmă. Dinamo mai avea un jucător olandez în lot, pe Ricky Van Haaren, achiziționat în iunie, dar acesta a fost anunțat după destul de scurt timp de antrenorul Mircea Rednic că nu intră în vederile sale, iar în decembrie a rupt contractul cu bucureștenii.

 

În ultimele două sezoane, Vincent Janssen jucase la Almere City, în a doua ligă batavă, marcând 29 de goluri în 69 de meciuri. Nu a ajuns la Dinamo, dar l-a luat Alkmaar, ocupanta locului al treilea în Eredivisie în stagiunea trecută.

 

În cele din urmă, Dinamo i-a adus pe Harlem Gnohere și Marcel Essombe, care au marcat împreună 15 goluri pentru alb-roșii în Liga 1, până acum.

 

20 de goluri în 28 de meciuri a marcat Vincent Janssen în acest sezon în campionatul Olandei, pentru AZ Alkmaar.

3 milioane de euro este actuala cotă de piață a lui Janssen, potrivit site-ului transfermarkt.de. În iulie, în momentul în care a ajuns la Alkmaar, după eșuarea negocierilor cu Dinamo, cota sa de piață era estimată la 500.000 de euro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Era ceva ca un asemenea jucator sa fie la Dinamo :))

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...