Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

PSG și City au cheltuit împreună peste 1 miliard de euro pe transferuri în ultimii 5 ani!

Recommended Posts

VaPKHuE.jpg
 

Cluburile de fotbal Paris Saint-Germain, patronat de şeicul Tamim bin Hamad Al Thanim, şi Manchester City, deţinut de şeicul Mansour Bin Zayed Al-Nahyan, au investit 558,5 şi respectiv 505,3 milioane euro pe piaţa transferurilor în ultimii cinci ani, conform portalului specializat transfermarkt.de.

Cele două echipe, care se vor înfrunta miercuri în manșa tur a sferturilor de finală din UCL, au obţinut succese importante în ultimii ani.

PSG, întărită cu jucători ca Javier Pastore (42 milioane euro), Thiago Silva (42), Edinson Cavani (64,5), David Luiz (49,5), Angel Di Maria (63), a reuşit să câştige în ultimii ani patru titluri, un trofeu în Cupa Franţei, trei în Supercupa Franţei şi două în Cupa Ligii franceze.

Acum echipa lui Laurent Blanc, virtual campioană a Franţei, are şansa să avanseze mai departe în Europa, în semifinalele UCL.

Manchester City a transferat o serie de vedete ca Sergio Aguero (40 milioane de euro), Javi Garcia (20,2), Fernandinho (40), Mangala (40) şi Kevin De Bruyne (74), dar recolta sa a fost mai slabă decât a parizienilor, cu un bilanţ de două titluri şi două trofee în Cupa Ligii engleze. City a ieşit din lupta pentru titlu în acest sezon, însă s-a calificat în premieră în sferturile Ligii Campionilor.

Dubla din sferturile Ligii se anunţă interesantă între două cluburi, care, datorită uriaşelor investiţii aspiră la rezultatele şi performanţele marilor echipe cu tradiţie în fotbalul european, precum FC Barcelona, Real Madrid, Bayern Munchen sau Juventus Torino.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imi vine rau cand vad ce sume investesc oamenii astia,iar la noi in Liga 1 80% din transferuri se fac cu jucatori liberi de contract.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...