Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Eroarea căpitanului a costat-o două puncte pe Petrolul. 3 eliminări în două meciuri

Recommended Posts

4k3zmjo.jpg
 

Petrolul, ultima clasată din play-out-ul Ligii 1, a fost, vineri, la un pas să obțină o victorie care i-ar fi crescut șansele de salvare de la retrogradare, dar a pierdut două puncte tocmai pe mâna unuia dintre cei mai în formă jucători din ultimele etape: portarul Alberto Cobrea.

 

Cobrea (25 de ani), venit la Ploiești chiar de la Chiajna, a ținut intactă poarta Petrolului pentru două meciuri consecutive (etapele a 3-a și a 4-a din play-out), o premieră pentru ploieșteni în acest sezon de Liga 1, dar vineri a comis o eroare care i-a costat pe "lupi".

 

Astafei a deschis scorul în minutul 53, dar bucuria prahovenilor nu a durat prea mult. Peste doar 3 minute, portarul Petrolului - care e și căpitanul prahovenilor - a greșit flagrant la o pasă înapoi trimisă de Benga. Cobrea a preluat și a pasat cu exteriorul, dar l-a păcălit presingul foarte avansat al ilfovenilor și a trimis prea scurt, iar Marian Cristescu a reușit să ajungă mai rapid la minge.

 

Dan Bucșa l-a luat imediat în primire pe mijlocașul gazdelor, dar l-a faultat din spate, iar Cristescu a căzut în careu, obținând un penalty transformat de Obodo. Bucșa a fost și eliminat direct pentru că și-a oprit adversarul într-o poziție iminentă de gol.

 

Eliminarea lui Bucșa a fost a treia suferită de Petrolul în ultimele două meciuri. În urmă cu o săptămână, la înfrângerea cu 1-2 de pe teren propriu contra lui FC Voluntari, au fost eliminați Stana și Pulhac, ambii după ce au primit două cartonașe galbene.

 

"Cobrea, în loc să dea minge lungă, sigură, a jucat, s-a pierdut mingea și Bucsa l-a agățat pe adversar. Cred ca a fost penalty, nu contest lucrul acesta", a spus antrenorul ploieștenilor Ionel Gane, la finalul meciului Concordia - Petrolul 1-1.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...