Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Barcelona, la pământ! Catalanii și-au egalat trei recorduri negative de acum 13 ani!

Recommended Posts

aGjkUbO.jpg
 

După o serie de 39 de meciuri fără înfrângere, pentru Barcelona a urmat căderea: 4 înfrângeri în ultimele cinci meciuri și trei eșecuri consecutive în La Liga, dintre care două chiar pe teren propriu. Toate aceste performanțe negative egalează recorduri nedorite de acum 13 ani ale echipei catalane.

 

Ultima oară când Barcelona pierduse două meciuri la rând pe Camp Nou a fost în octombrie 2003, cu Frank Rijkaard pe bancă. Ultima oară când catalanii au pierdut trei meciuri consecutive în campionat a fost în februarie 2003, sub comanda lui Radomir Antic și Joan Gaspart președinte.

 

În fine, ultima dată când formația blaugrana strângea doar 1 punct în patru etape - la fel ca acum - a fost tot în 2003: atunci a pierdut 1-2 cu Villarreal, 1-5 cu Malaga și 1-2 cu Real Madrid, remizând 0-0 cu Valladolid.

 

La finalul sezonului 2002/2003, titlul a fost câștigat de Real Madrid, iar Barcelona a terminat pe locul 6. Anul următor, în ediția 2003/2004, catalanii au terminat pe locul 2, la cinci puncte în spatele Valenciei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...