Jump to content
Sign in to follow this  
E30

Urmatorul videoclip B.U.G. Mafia e al vostru!

Recommended Posts

13124536_10153810371082912_2503319029966

 

 

 

Vrem sa ne trimiteti materiale video cu voi si prietenii vostri din vacantele petrecute la mare in care ati fost prezenti si la concertele B.U.G. Mafia. Ne intereseaza filmari din timpul concertelor noastre, dar vrem si inregistrari cu voi distrandu-va la mare. Materialele pot fi realizate atat pe timpul zilei, cat si noaptea, preferabil in format Full HD (1920×1080).

E important sa primim imagini de la concerte, dar nu va limitati doar la ele, avem nevoie si de filmari de pe plaja, de la terase, din masina, de pe drum, din camera… iar daca apar in imagini si haine, tatuaje sau alte treburi cu B.U.G. Mafia, cu atat mai bine.

Intr-adevar, e posibil ca filmarile unora dintre voi sa nu fie folosite. E posibil sa le trimiteti degeaba. Dar e la fel de posibil sa va vedeti pe voi si pe prietenii vostri in urmatorul clip B.U.G. Mafia. Repetam fraza asta: e posibil ca, raspunzand provocarii noastre, sa va vedeti in urmatorul clip B.U.G. Mafia.

Daca vreti sa facem inca un videoclip tare impreuna, completati formularul de mai jos si trimiteti-ne un link Wetransfer sau Dropbox cu filmari cu voi si B.U.G. Mafia la mare.

Va multumim pentru sustinere! Mai multe detalii AICI

 

Sursa: eGaming

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...