Sign in to follow this  
kaziploae

[Respins][Sugestie] Schimbari minore

5 posts in this topic

Nick server: NistoR

Descriere:

1. Sa nu mai fi tu nevoit sa scri /unlockmycar si /lockmycar, sa se puna un buton cum e si "Y" pentru a proni masina, de exemplu pe "N" deblochezi respectiv blochezi masina

2. La jail, la ore fixe sa se deschida celulele pentru 10 minute, in care cu inca 2 parteneri sa poti sa dai escape din jail, tot pe sistemul de rob, la 10 ore sa poti sa dai un escape din jail

3. Sa se adauge o canistra de benzina, in caz ca ramai fara benzina, sa ai canistra la tine si sa o folosesti in caz ca ramai in pana de benzina, canistra iti poate incarca 20 % nivelul de benzina si e folositoare pana ajungi la benzinarie. Aceasta poti sa o umpli la benzinarie prin comanda /fillgascan sau .. alta.

4. Propun sa se revina la vechiul sistem de rival warr

5. Propun scoaterea c-bug'ului astfel incat se pot depista foarte usor codatii.

6. Schimbarea sistemului de schimburi de bunuri. Sa se adauge comanda /trade prin care fiecare isi baga bunuriile. 

Exemplu :

link removed

7. Propun creearea unui job de trucker(tirist), ar fi mai distractiv decat fishing sau farmer.

8. Adaugare radar pentru politisti, asa ar spori activitatea politistilor, insa radarele sa se poata amplasa in anumite puncte, nu unde vor acestia.

9. Sa se creeze biz'uri si la tuning/repair in care sa nu iti ia acei bani, sa iti ia o anumita suma aleasa de proprietarul bizz'ului

Edited by Rakku
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vezi ca faci reclama. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Contra la C-bug , suntem un server Rp adevarat dar suntem obisnuiti de ani buni cu C-bugul care apropo a fost eliminat in proportie de 90 la suta.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

1.Pro, este destul de util mai ales ca este foarte lunga comanda.

2.A mai fost propusa de mine: https://forum.egaming.ro/topic/181316-sugestii-alberto15

3.Exista deja aceasta facilitate pe server, trebuie sa scri /get fuel in fata unei benzinarii.

4.Pro dar mi se pare ca a mai fost propusa.

5.Pro in totalitate, este cel mai bine scoaterea c-shotului definitiv, sa se faca duele clasice 1v1 nu "pe sub pamant" cum se fac acum.

6.-

7.A mai fost propus dar stau si ma intreb si acum de ce a fost scos, stiu persoane care juca samp pe server doar ca sa se plimbe cu acel tir nu pentru a face bani, deci pro.

8.Ar fii putin prea exagerat, adica sa stea la panda cu masina de politie si sa nu poti merge cu o anumita viteza,nu suntem hard role play.

9.Pro, destul de buna aceasta idee chiar daca e copiata de pe alte servere.

Share this post


Link to post
Share on other sites

,,Sugestie" respinsa. Pardon sugestii respinse. Ce ai vazut in alta parte ai spus si aici, de asemeni nici in sugestiile anterioare nu te-ai uitat.

 

Oameni buni, voi faceti sugestiile astea doar pentru a posta ceva? Sau pentru a ajuta la imbunatatirea serverului? Voi ati terminat 8 clase? Sunt sigur ca pana in clasa a 8-a se invata textul argumentativ si ca puteti face asta. Sincer eu nu inteleg rostul multor sugestii si nici la ce va referiti. Sugestiile sunt deschise avand in vedere ca asteptam ceva unic, ceva ce sa surprinda lumea serverelor de San Andreas Multiplayer.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.