Jump to content
Sign in to follow this  
PauL96

Curtea de Apel a amânat cauza din lipsă de procedură. Un nou termen pentru Rapid

Recommended Posts

UPDATE 10:59: Rapid nu a primit nici azi o decizie din partea Curţii de Apel, în privinţa cererii de suspendare a intrării în faliment. Instanţa a hotărât să amâne cauza din lipsă de procedură, cu absenţa părţilor. Un nou termen a fost stabilit pentru 24 august.


La Curtea de Apel au fost prezenţi şi aproximativ o sută de fani rapidişti, 20 fiind în sala de judecată.


Urmează acum să vedem ce hotărâre va lua azi LPF în privinţa participării grupării giuleştene în sezonul viitor al Ligii 1.


O nouă zi extrem de importantă pentru Rapid. Azi, 20 iulie, Curtea de Apel Bucureşti va judeca cererea de suspendare a falimentului, solicitat de mai multe firme şi persoane. După această decizie, Liga Profesionistă de Fotbal urmează să stabilească în cadrul Adunării Generale de marţi dacă Rapid va fi exclusă sau nu din Liga 1. digisport.ro te va ţine la curent cu desfăşurarea evenimentelor.


Executarea silită a SC Fotbal Club Rapid a fost cerută de Direcţia Generală a Finanţelor Publice Bucureşti, de mai multe persoane şi de firme, printre care Ana Hotels SA, Ana Imep SA şi Compania Romprest Service SA. Doi dintre fotbaliştii care ceruseră falimentul, Cristi Săpunaru şi Daniel Niculae, şi-au retras cererile.


VIDEO EXCLUSIV Moraru deţine palmaresul Rapidului. Sigla giuleştenilor, înregistrată abia anul trecut


Finanţatorul FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat, marţi seară, la Digi Sport Special, că gruparea giuleşteană are jucători cu care poate începe sezonul din Liga 1, în cazul în carte Curtea de Apel va suspenda procedura de faliment.


”Astăzi a fost declanşată procedura de faliment, mâine se judecă în fond. Am cerut suspendarea falimentului până se va judeca recursul din septembrie, pe 28. Dacă mâine va fi suspendat falimentul, putem intra în acest an competiţional, avem fotbalişti, contracte, mai mult suntem în Liga 1, deci avem şi suport financiar mai mare.


Şi e şi interes de a vinde spaţiile publicitare anumitor companii. Fiind o societate pe acţiuni, nu ne permite legea să sponsorizăm, putem doar credita clubul sau cumpăra spaţii de publicitate. Am făcut bugetul pe 2016/2017. Rapid îşi poate plăti toate salariile şi taxele la zi, toate restanţele salariale pentru anul acesta şi 3 milioane de lei datorii către bugetul de stat. E clar că clubul are nevoie, pentru a ieşi din situaţia asta, de o reeşalonare a datoriilor pentru doi sau trei ani”, a declarat Moraru.


Moraru a adăugat că a creditat FC Rapid cu şapte milioane de lei până acum, sumă pe care vrea s-o recupereze sub formă de acţiuni sau din contracte de publicitate încheiate cu posibilii viitori proprietari şi a precizat că va merge azi la şedinţa Curţii de Apel.


 


Sursa: DigiSport


Edited by ~~paul~~

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...