Sign in to follow this  
ezekilleg

[Respins ] Servar SA:MP STUND

35 posts in this topic

Acest GameMode este unul facut 90% de mine (EzEkIll / Vicol95 / Cosmin_Gtt, care cum ma stiti) si 10% de alti doi Scripteri care au fost impreuna cu mine pe comunitatea cu acelasi nume fondata si, dupa parasirea mea, inchisa, in acest an (2016). Este un GameMode care nu are, din pacate, toate sistemele dorite de jucatori si scripteri, dar sistemele pe care le are, le are atent lucrate. Foarte atent. Ma simt in stare sa bag mana in foc ca nu gasiti pe net sistemele mele, scriptate cum le veti vedea in acest GameMode. Oricum, garantez ca acest GameMode nu se gaseste pe net si la nimeni in afara de cei 3 scripteri. Ma rog, nu se gasea, la momentul la care citesti tu acest topic probabil ca zeci de persoane il au deja. Este, cel mai probabil, singurul GameMode pus pe net care are nivelul acesta de optimizare si, mai ales, nivelul acesta de calitate a script-urilor. Fiecare sistem a fost reconstruit de minim 3-4 ori. Am lucrat la acest GM din 13 Noiembrie 2015 pana prin Augus 2016, cand am decis sa iau o pauza. In acea perioada scriptam de multe ori si 6-7 ore pe zi la el, adaugand chestii noi (nu luate din alte servere, ci facute de la 0) si reconstruind ceea ce era deja prin el. Nu era zi pe saptamana sa nu il citesc din cap in cap si sa fac modificari.

Am renuntat sa mai lucrez la el pentru ca in perioada aia aparuse GTA V, si na, m-am apucat de 'gaming'... Ar fi trebuit sa lansez comunitatea in Iunie anul acesta (2016), dar amanasem lucrarile la server/site/forum prea mult. Prin Iulie am avut o tentativa de a ma reapuca de a lucra la el, dar fix in saptamana aceea am primit de la niste rude GTA V original, si m-am apucat de GTA Online -.-

Prin August l-am dat prietenului meu SkIzOo ( care cum il stiti), sa isi faca comunitate cu el. I-am promis ca il sustin. In August si-a facut comunitate, l-am sustinut si ajutat non-stop, dar la cateva zile dupa lansare probabil si-a dat seama ca nu e de el asa ceva, asa ca i-am gasit un scripter, Eddu urmand sa ramana doar Owner, eu continuand sa ii sustin, scripter-ul fiind un prieten vechi de-al meu (Cosmin_Gtt, care cum il stiti si pe asta ) ) cu care am lucrat la cateva proiecte mai vechi de ale mele (RXS, RNG V4, etc.). Ei doi, cu sustinerea mea, au tinut comunitatea Online pana in Septembrie, si dupa au renuntat la tot. Greseala lor, parerea mea. Nu sunt prea multi cei ce aveau un astfel de GameMode la vremea aceea, facut de la 0, cu un Site unic in 'industrie'... Sa nu mai vorbim ca staff-ul era intr-o oarecare masura provenit de pe vechiul RPG sau chiar si de pe XSS, deci reclama isi puteau face usor, la lansare comunitatea avand in primele zile de cateva ori chiar si 50/50... Server-ul mai avea nevoie de cateva (la vremea aceea) mici imbunatatiri si adaugiri, iar Site-ul la fel... Deci lansat in August, in Decembrie de Christmas Edition trebuia sa fie deja foarte po######t si placut de toti... Fraieri au fost respectivii Owneri, asa-i ?.. Unii spun ca mai fraier am fost eu ca am dat un asa GM pe mana lor, ca sa faca in el Update-uri neingrijite (se poate vedea unde am scriptat eu in GM...), in loc sa imi fac eu o comunitate geniala cu el... Poate ca asa e, poate eu am fost cel mai fraier, mai ales ca prietenii mei ma sustineau atunci in acest proiect, si le multumesc si imi cer scuze ca i-am dezamagit ( nu dau nume ). Dar poate ca asa a fost cel mai bine...

Am zis mai sus ca GM-ul nu e complet. Nu e complet deoarece nu am avut niciodata timp sa il termin. L-am dat altor persoane sa se ocupe de el, au facut ce au putut, si a ramas in stadiul in care il veti vedea mai jos.  Enjoy!

https://postimg.org/image/8pyrx4li1/

Primul Dialog care apare dupa Conectare

https://postimg.org/image/voubfbje1/

https://postimg.org/image/88y78tyq7/

 

Sisteme unice:  

- /rules : Comenzi dispuse in joc

- /Cmds : pagina 1 ,2, 3

-/Rules : reguli de pe servar 

- /teles : te po-ti teleporta unde vrei , POZA: https://postimg.org/image/ekb5voewf/

- V - Poti sa iti ie-i ori ce masina vrei fara nici un ban 

- Sistem de case peronale : Pe servar avem 1007 de case 

- Sistem de Biz : Avem 107 de biz-uri 

- Sistem de tunning 

- Sistem de admin pana la level 10 

- Sistem de Job-uri 

- Sistem de ######ns : (in loc de bani ve-ti pri puncte )

- SISTEm de VIP

- Sistem de Drift-uri

- Sistem de clan

- Sistem de Event-uri 

- Sistem de RP (role-play)

-Sistem de War , doar cu clanuri

- Sistem de Safe-zone 

/Stats

/vAccount

/Admins

/GodP (working on /GodMode and /GodCar both)

/cm

http://s22.postimg.org/px0jrr98h/screenshot_132.png - /AStats
http://s22.postimg.org/cu4x8hj0h/screenshot_133.png - USAGE-urile unor Comenzi
http://s22.postimg.org/buemcs3up/screenshot_135.png - /DM
http://s22.postimg.org/4sgoql08x/screenshot_136.png - /Int
http://s22.postimg.org/68s78q35t/screenshot_137.png - /Tune
http://s22.postimg.org/4pn5sw0w1/screenshot_113.png - /Clan
http://s22.postimg.org/caztz7rlt/screenshot_138.png - /Gang @@@ Must See *** It looks lovely @@@
http://s22.postimg.org/a8zckytmp/screenshot_140.png - ! - Clan (or Gang) Chat, @ - Admin Chat - # VIP Chat, * - RCON Chat.
http://s22.postimg.org/3l7cc3zi9/screenshot_142.png - /Jobs (by Eddu or Liviu)
http://s22.postimg.org/sfclhkz9d/screenshot_112.png - Finalizarea /CreateClan
http://s22.postimg.org/dl28s0arl/screenshot_144.png - /GStats
http://s22.postimg.org/7y5vuj88x/screenshot_145.png - /Settings (Gang Settings)
http://s22.postimg.org/p18nq1oxt/screenshot_146.png - In Car-TD
http://s22.postimg.org/4idrkzb0h/screenshot_147.png - Click on Player
http://s22.postimg.org/vhhmg4xhd/screenshot_148.png - /Rules
http://s22.postimg.org/qrrorj6gx/sa_mp_042.png - /cc, /LSAir, TD-urile (cel de Summer Edition a fost dezactivat la finalul verii), /hm. TD-ul 'X has joined the server' are Random Colors.
http://s22.postimg.org/96trg6075/screenshot_149.png - /Race & /Races (by Eddu). NU garantez ca nu e de pe net partial. Eu din Mai nu am mai scriptat la acest server. Tot ce a fost facut de atunci si pana acum, adica tot ce nu se afla in changelog.txt (gasiti fisierul in server) se poate sa nu fie facut de la 0. Am mentionat si mai sus ce nu e facut de mine. Pe langa /Race, in poza se mai vede si /Set.
http://s22.postimg.org/z7cnvajy9/screenshot_134.png - /ChangeName - Cel mai compelx sistem din Server. Chiar daca numele pe care ti-l doresti este luat, daca stii parola de la acel cont, poti folosi numele pastrandu-ti statisticile.

 

Asta inseamna o inbunatatire pentru cei alaturi de mine si cei care ma sustin cu aceasta ideie. 

- Si pentru cei curiosi care vor sa fie bine pt cominitatea "eGaming" cu mai multi pleyeri care chiar vor sa fie alaturi de noi sa sustinem acceasta ideie .

 

Si multe altele asteptam pe cei care sunt interesati sa posteze in Topic-ul acesta cu :

PRO 

Contra 

Edited by Daniel17
Editare pentru lenesi.
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Schimbi si tu font-ul ca sa nu ne omori?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sincer apreciez faptul ca te-ai straduit sa scrii atat, aceasta sugestie a ta dar ai un plan de dezvoltare? Sa zicem ca ai partea de programare, probabil daca se dovedeste ideea ta a fi una buna si host dar de unde o sa aduci jucatori noi pe eGaming? Nu cred ca de pe RPG o sa vina cineva pe chestia aia stund, stunt ce o fi....

 

+ Nu-mi pare decat o corcitura GameMode-ul de RP si STUNT, vad ca spui ca are Role Play, sistem de clanuri... Inainte sa ma pronunt cu un pro sau contra astept un raspuns cu privire la promovarea sv.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne omori cu scrisu asta,io nu citesc asa revin-o cu alt post in care pui normal tot textu sau roaga un moderator,apoi dam cu parerea.

Edited by BatoN
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am sa filmez tot ce contine servar-ul si am sal pun aici .... Daca va e lene sa cititi ,Eu nu am csf . 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru lenesii de sus,am editat scrisul sa se vada bine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca nu ai jucatori care joaca pe el si sunt dispusi sa vina pe comunitate e cam degeaba...adica daca am juca noi cei de pe comunitate nu cred ca e un plus.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aha atragi pleyeri  de pe alte comunitati si asa o sa se apuce si de RPG... Incerc sa aduc o inbunatatire , degeaba vorbesti cu un YT daca nu ne unim si sa rezolvam problema asta .

 

1.

2. 

3. 

 

Pentru cei lenesi am facut un VIDEO in care comenzile sa se vada. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mi-a luat ceva sa citesc romanul ala, ne-ai spus o intreaga poveste care chiar nu isi avea rostul. Era mai simplu sa faci direct propunerea pentru un server de stunt, oricum cred ca doar doi oameni au citit povestea ta.

Acum in legatura cu propunerea, daca serverul asta de stunt nu poate fi promovat si adus la un nivel mediu de playeri este nefolositoare. Nu ma pot pronunta nici eu cu un pro/contra pana nu ne prezinti un plan de dezvoltare si promovare al serverului.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

In general serverele de stunt am vazut ca au succes in ultimul timp, indiferent de comunitate, playeri, staff etc.

 

Doar ca sunt cateva lucruri care nu au fost nici macar mentionate, d apoi duse spre o rezolvare: host, accese, avantaje dezavantaje si multe multe altele.

 

Nu pot spune ca sunt nici pro, nici contra, desi nu este o idee rea, nici ca o prima solutie nu poate fi vazuta.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

AM zis prima oara sa va dati cu parerea si in ce-l mai scurt timp am sa hostez eu servar-ul pe un host in care sa nu necesite multi bani sau alte chiesti cum ar fii 0Ping . Un host cu 200 Sloturi sa fie asa de inceput daca o sa fie servar-ul asa cum as dorii eu , ganditi-va ca-m ce am putea face cu aceasta comunitate sa aducem la un alt nivel in care sa fim uniti toti ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu înțeleg de ce va plângeți, ca e scris mult, ce nu știu ce roman etc.

Omul a încercat sa va prezinte proiectul sau, care e unul destul de interesant.

În ultimul timp comunitatea noastră a fost deschisă la orice fel de propuneri sau parteneriate, nu vad de ce nu am avea și un server de stunt. În ceea ce privește playerii, nu trebuie sa ne facem griji, dacă un lucru e făcut bine, ușor ușor se poate crește.

Eu sunt interesat și doar în cazul în care Marci ar avea ceva împotriva, aceasta propunere nu va fi acceptată. În rest considera ca se va lua în considerare ca un viitor proiect eGaming.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu sunt de acord cu un server de stunt, dar nu orice server si oricum. Vreau sa fie ceva serios de durata si sa fie persoane interesate sa ajute.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Contra, nu esti scripter si nici nu stii pic de PAWN, abia poti scrie cateva cuvinte.

 

Hai sa ne focusam pe serverele actuale, ok? Eventual deschideti ceva ce nu este, server METIN, WOW, mai stiu eu ce.. Dar nu sa avem 3 servere de samp si toate sub 50 playeri

Share this post


Link to post
Share on other sites

Contra, nu esti scripter si nici nu stii pic de PAWN, abia poti scrie cateva cuvinte.

 

Hai sa ne focusam pe serverele actuale, ok? Eventual deschideti ceva ce nu este, server METIN, WOW, mai stiu eu ce.. Dar nu sa avem 3 servere de samp si toate sub 50 playeri

IA deschide tu un server de Metin sau WOW și sa ne spui cum faci, ca îl deschidem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu înțeleg de ce va plângeți, ca e scris mult, ce nu știu ce roman etc.

Omul a încercat sa va prezinte proiectul sau, care e unul destul de interesant.

În ultimul timp comunitatea noastră a fost deschisă la orice fel de propuneri sau parteneriate, nu vad de ce nu am avea și un server de stunt. În ceea ce privește playerii, nu trebuie sa ne facem griji, dacă un lucru e făcut bine, ușor ușor se poate crește.

Eu sunt interesat și doar în cazul în care Marci ar avea ceva împotriva, aceasta propunere nu va fi acceptată. În rest considera ca se va lua în considerare ca un viitor proiect eGaming.

OFF"Nu ne-am plans de roman ne-am plans de cum arata textu,l-a remediat Daniel.

Daca o fi mare nevoie poate ajut cu plata hostului,ma mai gandesc si va zic,ce vreau sa stiu de la Ezekill este faptul ca daca mai are nevoie de alte persoane pentru scripting.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1.Am facur acest servar pt o comunitate noua , si chiar vrea sa ajut comunitatea aceasta . Aduceti-va aminte in 2009 cand erau 200 de pleyeri in care 150 erau in factiuni ( si eu eram ce-l care ma interesa sa vb sa ajut comunitatea/ Staff-ul . Nus interesat de admini sau de lider pe eGaming ... joc de placere joc ca pe bugget e al ceva ... Sunt genu acela sa ajut . Mersi #Baton esti singurul in care am incredere si pt asta cand voi promova servar-ul bei fii implinit. Nu imi place sa iau pleyeri die pe alt servar . E vb de uniti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Off Topic: Sincer sa fiu, eu nu stiu cum va puneti voi increderea in acest om care deabi cunoaste limba romana, dar sa deschida un server, sa il intretina si sa mai si scripteze?

On topic: Nu sunteti in stare sa populati serverele actuale dar vreti alt server?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zici ca n-ai mai lucrat la script de prin mai anul acesta , dar seamana izbitor cu servarul consacrat de stunt din romania , doar culorile difera la text si unele chesti mici . Si n-am mai intrat pe sevarul ala de 2 ani cred si-mi aduce aminte scriptul tau de acel servar.

 

Pentru cei care zic ” nu putem popu.la servarele actuale si vreti alt servar ” . Atat timp cat ”sefi” pot sustine inca un host , de ce sa nu avem diversitate.

Macar acum sa avem servare , daca atunci cand aveam 200+ nu s-au incumetat sa aibe diversitate.

 

Sunt pro pentru infintarea unui servar de stunt , dar contra pentru acest script , deoarece seamana prea mult cu ”acel” servar de stunt din romania . Si nu cred ca ar da bine sa deschidem o copie , cel putin asa vad eu lucrurile.

Edited by miLaneZ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Copie :)) stau u "chil" ca nu e copie , poate a pus un prieten de al meu servarul pe net . Acest servar a fost deschis si chiar au fost pleyeri pe el ... in timp ce scripteam Gm pleyeri jucau pe el .Si acum sa fiim sincer in loc sa va da-ti cu parerea ca vai ca nu stiu sa scriptez sau altele .Intrati pe "B***T" si vedeti acolo cine sunt cu adevarat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

daca scrii codurile cum scrii in roamana e clar ca tu ai facut serverul :)). Iti dai seama din ce scrie in prezentare ca nu este facut/scris de tine :)), acolo scrii corect si aici nu legi 2 cuvinte? :)) wtf.

 

@ideea de server ar fii buna,dar chiar am avea nevoie de cineva care se poate ocupa (script/bug-uri etc.) de serverul respectiv,nu doar sa pretinda ca o face.

Edited by Alynn
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu sunt de acord cu un server de stunt, dar nu orice server si oricum. Vreau sa fie ceva serios de durata si sa fie persoane interesate sa ajute.

!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

daca scrii codurile cum scrii in roamana e clar ca tu ai facut serverul :)). Iti dai seama din ce scrie in prezentare ca nu este facut/scris de tine :)), acolo scrii corect si aici nu legi 2 cuvinte? :)) wtf.

 

@ideea de server ar fii buna,dar chiar am avea nevoie de cineva care se poate ocupa (script/bug-uri etc.) de serverul respectiv,nu doar sa pretinda ca o face.

:)) ce sa zici si tu acum ... Ca sa stii si tu cum e sa scriptez un servar de la 0 si degeaba ziceti voi ca e loat de pe net sau etc. Daca va credeti voi mari scripeaza tu un servar sa vezi cum e si ce munca e ... Si da ma voi ocupa de intretinere servar si de host . 

Share this post


Link to post
Share on other sites

man,eu nu stiu sa scriptez, dar din moment ce tu scrii cum scrii.. cine poate sa te creada?

Nu legi 2 cuvinte in romana,dar stii sa scriptezi? wtf (poate sunt eu mai nebun)

Share this post


Link to post
Share on other sites

man,eu nu stiu sa scriptez, dar din moment ce tu scrii cum scrii.. cine poate sa te creada?

Nu legi 2 cuvinte in romana,dar stii sa scriptezi? wtf (poate sunt eu mai nebun)

 

:)) Sincer nu imi pasa de parerea ta ... Si scriu cum vreau eu ... Eu nu vad ce treaba are asta .

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.