Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Astra speră să o elimine iar pe West Ham. Obiectivul campioanei pentru prima manșă

Recommended Posts

CAWEE1Lg.jpg

 

Astra Giurgiu visează iar la grupele UEFA Europa League! Campioana a prefațat jocul cu West Ham într-o conferință de presă, iar Cristian Petre, tehnicianul Astrei, speră într-o victorie la meciul tur, prin care giurgiuvenii să mai spere la calificare.

 

"Ne aflăm în faţa unui examen extrem de important, întâlnim joi o echipă extrem de valoroasă, cu jucători, luaţi individual, peste media din Europa, jucători care au fost şi la Campionatul European. Sperăm să facem o figură frumoasă, să încercăm să le dăm o replică destul de bună şi, de ce nu, să ne apropiem şi victoria", a declarat Cristian Petre.

 

Tehnicianul a recunoscut faptul că va fi un meci foarte greu, în faţa unei echipe cu o cotă extrem de mare a jucătorilor.

 

"Va fi foarte greu, cu siguranţă, nu va fi acelaşi joc de anul trecut, pentru că sunt cu totul alţi jucători, sunt cu totul alte idealuri ale echipei din Anglia şi, din ce am înţeles eu din interviuri, anul acesta îşi doresc cu ardoare să participe în grupele Europa League, pentru a creşte cota şi aşa extrem de mare a jucătorilor. Totuși, noi avem speranţe că, în special în meciul de joi, vom reuşi să dăm lovitura, să jucăm foarte bine şi să avem o şansă la meciul retur, din Anglia", a completat Cristian Petre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

E ceva normal sa se gandeasca sa transeze calificarea din mansa tur  pentru ca in Anglia va fi foarte greu. Sper sa se califice pentru ca avem nevoie de puncte la coeficient altfel o sa ajunga  echipele  sa joace din primul tur la fel ca cele din Gibraltar  sau San Marino daca o tin tot asa.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...