Jump to content
Sign in to follow this  
AdriaN

Dragomir: "Gnohere a semnat deja cu Steaua, s-a rezolvat totul. Vor pune data din iarnă în contract"

Recommended Posts

s0sC6Hdg.jpg

 

Telenovela "Gnohere" continuă, chiar dacă Dinamo a încercat să dea senzaţia că lucrurile au revenit pe făgaşul normal. Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii, este convins că francezul a semnat deja cu Steaua, cu toate că în acte e jucătorul formaţiei din Ştefan cel Mare până în vara lui 2017.

 

În ultima zi de mercato din Liga 1 am asistat la o serie de declaraţii contradictorii. Cert e că "Bizonul" a fost foarte aproape de Steaua, Becali recunoscând că a făcut mai multe oferte, ultima de 800.000 de euro.

 

Temându-se probabil de reacţia suporterilor, oficialii din Ştefan cel Mare au refuzat, mizând pe faptul că în iarnă vor reuşi să îl vândă la o altă echipă. Nu va fi cazul, e convins patronul vicecampioanei, care, în direct la Digi Sport a anunţat: "Gnohere va semna 100% din iarnă cu Steaua".

 

Doar că atacantul s-ar putea să fi semnat deja, dacă este să ne ghidăm după declaraţiile fostului preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir. Acesta e convins că "Bizonul" şi-a pus semnătura pe viitorul contract, urmând ca roş-albaştrii să îl post-dateze odată cu intrarea jucătorului în ultimele şase luni de contract cu Dinamo.

 

"Fac pariu că Gnohere a semnat deja cu Steaua. S-a rezolvat totul. A semnat acum şi o să pună data din iarnă în contract", a spus fostul preşedinte al Ligii, la sport.ro, pentru ca apoi să precizeze că nimic nu ar fi ilegal: "De ce să nu se poată face aşa? Sigur că se poate. Dinamo a greşit când nu a acceptat oferta Stelei de 800.000 de euro. Va pleca gratis".

 

De menţionat faptul că aseară, Ioan Andone a dezvăluit că "Bizonul" urma să aibă o întrevedere cu Negoiţă, pentru a discuta pe seama unui nou contract.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa : www.digisport.ro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...