Jump to content
Sign in to follow this  
SCA12

Gnohere, trimis la "relaxare psihică" de oficialii dinamoviști: "Presiunea mediatică a fost foarte mare" » Ce discuții au mai avut loc între părți

Recommended Posts

fkbez6.jpg

 

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, spune că Gnohere a revenit la sentimente mai bune și sunt șanse să revină la prima echipă după o perioadă la echipa secundă.

 

"După tevatura de ieri am discutat, alături de domnul Negoiță, cu «Bizonul» și acesta a înțeles că e trimis la echipa a doua pentru că presiunea mediatică a fost foarte mare pe umerii săi, așa cum a spus-o chiar el.

S-a dorit să fie o schimbare pentru Gnohere, care să îl ajute să revină la un nivel bun de concentrare. E adevărat că avea termen până ieri să dea un răspuns, dar, după ultima discuție, negocierile continuă și cred că după o perioada scurtă la Dinamo 2, în care să se relaxeze psihic, va reveni la prima echipă să ne ajute.

Dacă va semna, bine, dacă nu va semna, iarăși bine, situația va fi aceeași, sperăm să fie în continuare jucătorul pe care toată lumea îl știe și să ne ajute cât mai mult până i se termină contractul cu noi", a declarat Ionel Dănciulescu pentru GSP.ro.

 

Ieri, Gnohere l-a contrat dur pe Ionuț Negoiță și a transmis în direct la Digisport că nu va mai semna prelungirea: "E clar că nu mai au nevoie de mine. Mi-am redus pretențiile, nu au acceptat această a doua ofertă, m-au trimis la echipa a doua, înseamnă că nu mai au nevoie de mine.

În momentul ăsta aș vrea să plec din România pentru că nu eram obișnuit cu ce s-a întâmplat în jurul meu din punct de vedere mediatic. Este o lipsă de respect, nu voi semna prelungirea, voi rămâne la echipa a doua cât va trebui!".

 

 

Sursa: www.gsp.ro

Edited by SCA12

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...