Jump to content
Sign in to follow this  
KAHN

Florin Costea resuscitează Vâlcea! Atacantul a înscris la primul meci pentru noua sa echipă

Recommended Posts

Florin Costea a redebutat cu succes la CSM Râmnicu Vâlcea, marcând golul care a adus victoria echipei sale la Brăila, 1-0 cu Dacia Unirea în etapa a 8-a a Ligii 2. Având şi banderola de căpitan, Costea a marcat în minutul 39, cu un şut din marginea careului, după o pasă cu câlcâiul venită de la Mihai Dina.

Florin Costea mai jucase în cinci meciuri pentru CSM în anul 2005, reuşind cinci goluri, după care a fost achiziţionat de Universitatea Craiova. Pe lângă revenirea lui Costea, la CSM s-a mai consemnat un debut, cel al portarului Cătălin Cabuz, împrumutat de vâlceni de la Viitorul.

florin-costea-bucurie.jpg?height=386&wid

Astfel, după trei eşecuri consecutive, echipa lui Jerry Gane obţine primul succes în deplasare din acest sezon, 1-0 cu Brăila şi dă semne de reviriment. De remarcat faptul că Dacia Unirea a cedat primele puncte din acest sezon pe teren propriu, în care reuşise trei victorii acasă.

După victoria obţinută azi la Brăila, trupa lui Jerry Gane a urcat în afara zonei retrogradării, iar sâmbătă, de le ora 11:00, joacă în Zăvoi cu Metalul Reşiţa.

 

sursa : liga2.prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...