Jump to content
Sign in to follow this  
miLan

[Finished][Concurs] ” Cel mai bun joc dintr-o anumita perioada ”

Recommended Posts

” Cel mai bun joc dintr-o anumita perioada ”



Concursul consta in prezentarea celui mai bun joc pe care l-ati jucat intr-o anumita perioada de timp.
Concursul se desfasoara intr-un mod simplu : iti alegi un joc si ii faci o prezentare in acest topic , dar data lansari jocului trebuie sa fie in perioada ceruta.
Nu este impus un model anume de prezentare , sunteti liberi sa decideti cum va prezentati jocul.
Daca userul X si-a ales un anumit joc, nu inseamna ca userul Y nu are voie sau nu are dreptul sa prezinte acelasi joc. Daca cele doua prezentari sunt diferite, nu este nici o problema.
Nu se accepta prezentari copiate , v-eti fi descaficati.
Nu am nimic impotriva sa va inspirati , atat timp cat nu copiati mai mult de 30% din prezentare.

Vor exista doua metode de votare:

  • Daca nu se vor strange minim 10 prezentari , castigatorii vor fii alesi in functie de like-urile stranse.
  • Daca se vor strange peste 10 prezentari , voi alege cele mai bun 5 prezentarii si le voi pune la vot intr-un topic separat.

Premii:
Locul 1 : 10.000.000 $ pe Sa:Mp + Gradul Award Winner pentru o luna.
Locul 2 : 5.000.000 $ pe Sa:Mp
Locul 3 : 3.000.000 $ pe Sa:Mp

Concursul incepe astazi ( 01.10.2016 ) si se va incheia pe data de 08.10.2016




Perioada de lansare a jocurilor : Anul 2007

Edited by miLaneZ
Am marit fontul la perioata jocului , poate asa vedeti
  • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Crysis



Crysis este un joc video gen shooter facut de echipa germana Crytek si publicat de Electronic Arts.A fost lansat pe 13 noiembrie 2007 în SUA,15 noiembrie Australia,16 noiembrie Europa , 23 noiembrie Noua Zeelanda , 23 noiembrie Japonia. Pe scurt, avem de-a face cu un FPS foarte pretenţios din punct de vedere al resurselor necesare, dar care va impresiona prin calitatea grafică şi realism. Jucătorul este pus în rolul unui soldat din trupele speciale americane ce este trimis pe o insulă din Pacific să investigheze dispariţia unei echipe de cercetători. Pe lângă inamici din ar###### nord-coreană, personajul principal va trebui să înfrunte şi o ameninţare extraterestră.Plasarea acţiunii pe o insulă tropicală pune în valoare motorul CryENGINE 2 pe care este bazat jocul. Unul din elementele de gameplay cele mai importante este costumul special al jucătorului care îi amplifică forţele şi ii permite chiar să devină invizibil.
În Crysis , jucatorul luptă în Coreea de Nord , cu dușmani în formă extraterestră, în patru locuri diferite: o insulă cu junglă tropicală, în interiorul unui sfere de gheață, aflată în aceeași junglă, dar congelată, nave extraterestre cu gravitație zero și pe un portavion al Marinei Militare a SUA.

Regizorul acestui joc fiind Cevat Yerli , iar producatorul Bernd Diemer.

Edited by miLaneZ
A gresit perioada jocului.
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Call of Duty 4: Modern Warfare

 

Call of Duty 4: Modern Warfare - este un joc video lansat in anul 2007 de tip first-person shooter, dezvoltat de cei de la Infinity Ward și publicat de Activision pentru Microsoft Windows, OS X, PlayStation 3, Xbox 360, si Wii.

Este un joc care are cerinte mici, nu necesita mult spatiu. Este un joc foarte realist, se poate juca Single player(Campaing) si Multiplayer.

Povestea se petrece in viitor(in trecut acum), mai exact in anul 2011, atunci cand un grup radical a executat un presedinte al unei tari din Orientul Mijlociu.

Povestea se desfasoara din perspectiva a 2 agenti speciali: un agent special de recunoastere al armatei americane, si a unui agent britanic SAS(Special Air Service), care incearca sa-i opreasca pe ultra-nationalisti sa invadeze anumite tari din Orientul Mijlociu si Europa. Caracterul se schimba de la o misiune la alta si de asemenea exista misiuni "speciale" unde sunt alte caractere, sau caractere "mai speciale".

De asemenea, story-line-ul are loc in mai multe locatii, cum ar fii: Anglia, Rusia, Ukraina si Azerbaijan. 

 

Jocul a fost produs de catre Mark Rubin si este a 4-a parte din celebra serie de jocuri Call of Duty.

  • Like 14

Share this post


Link to post
Share on other sites

God of War II : Divine Retribution

 

God of War II este un joc de actiune - aventura inspirat din mitologia greaca. Jocul a fost lansat pe PlayStation 2 & PlayStation 3 si continua povestea primei parti. Personajul principal este tot Kratos, insa de aceasta data este schimbat. Are puteri noi si este capabil sa invete diverite miscari de lupta foarte rapid. Pe langa inamicii obisnuiti (zombii, minotauri, ciclopi), eroul are de infruntat acum noi inamici cu puteri mari si devastatoare. Eroul va duce batalii chiar si cu zeii mari: Olimp si Zeus. Misiunile sunt liniare si au obiectivele stabilite inca de la inceput. In functie de cum avanseaza eroul, asa si puterile ii sporesc. Motorul grafic a fost imbunatatit si feeling-ul este mai puternic. Jocul a fost lansat pe data de 13 martie 2007 fiind al doilea titlu aparut din serie, dar al patrulea din punct de vedere cronologic. God of War II a avut un deosebit succes critic si comercial. A castigat premiul Golden Joystick pentru Jocul PlayStation al anului 2007. Este considerat unul dintre cele mai bune jocuri pentru PlayStation 2 si unul dintre cele mai bune jocuri de actiune ale tuturor timpurilor. Jocul a vandut 833209 copii in America de nord pana la sfarsitul lunii martie 2007. In prima saptamana de dupa lansarea sa in Europa, a ajuns pe primul loc in clasamentul vanzarilor din Marea Britanie. Jocul a avut peste un milion de vanzari in primele trei luni si 2,44 milioane pana in 5 septembrie 2008. Pe data de 13 martie 2008 God of War II a fost adaugat in renumita lista Sony Greatest Hits.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Assassin's Creed III este un joc video de acțiune-aventură, dezvoltat de Ubisfot Montreal l și publicat de Ubisoft pentru PlayStation 3Xbox 360Wii U și Microsoft Windows. Este cel de-al cincilea joc din ramura principală a seriei Assassin's Creedși este o continuare directă a jocului din 2011, Assassin's Creed: Revelations. Jocul a fost lansat pentru PlayStation 3 și Xbox 360 pe 30 octombrie 2012, lansarea pentru Wii U și Microsoft Windows având loc în noiembrie 2012.


Povestea are loc într-o istorie ficțională a evenimentelor din viața reală și urmărește bătălia dintre Asasini, care luptă pentru pace prin libertate, și Templieri, care doresc pace prin control. Una dintre povești are loc în secolul 21 și îl are în prim-plan pe protagonistul seriei, Desmond Miles, care, cu ajutorul unei mașinării numite Animus, retrăiește memoriile strămoșilor săi și încearcă să prevină apocalipsa din 2012. Cealaltă poveste are loc în secolul 18, înainte, în timpul și după Revoluția Americană, în perioada 1754-1783, și îl urmărește pe Ratonhnhaké, strămoșul englez-mohican al lui Desmond, cunoscut ca și Connor, în lupta sa împotriva încercărilor Templierilor de a câștiga puterea în colonii.


Assassin's Creed III are loc într-o lume open world și este prezentat dintr-o perspectivă third-person, obiectivul principal fiind folosirea abilităților de luptă și stealth ale lui Desmond și Connor în eliminarea țintelor și explorarea mediului înconjurător. Connor poate explora liber orașele Boston, New York City, dar și frontiera americană din secolul 18, pentru a completa obiectivele secundare, diferite de povestea principală. Jocul conține și un mod multiplayer, permițând jucătorilor să concureze online, solo sau în echipă, pentru a completa obiective, inclusiv asasinări și evadări. Ubisoft a dezvoltat un nou motor grafic, Anvil Next, pentru acest joc.[1]


Jocul a primit recenzii pozitive din partea criticilor și a fost un succes comercial, vânzând peste 12 milioane de copii internațional. Continuarea sa, Assassin's Creed IV: Black Flag, a fost lansată în octombrie 2013 și îl urmărește pe bunicul lui Ratonhnhaké, Edward Kenway, pirat și Asasin ce operează în Caraibe în timpul Epocii de aur a piraterie


Share this post


Link to post
Share on other sites

f3c6a5e7cf39032faf2bef17bffa415c_large.j

Assassin creed este un joc produs de Ubisoft Montreal si distribuit de Ubisoft.

Acesta trebuie initial sa fie un joc co-op din seria Prince Of Persia numit ” Prince of Persia: Assassins ”
Povestea jocului se bazeaza pe romanul Alamut de scriitorul slovac Vladimir Bartol.
Povestea incepe cu personajul principal Desmond Miles rapit de Abstergo Industries si folosit ca si cobai pentru a descoperi amintirile unui stramas de-al sau , Altair Ibn La-Ahad , membru ai sectei Hashshashin , pe vremea celei de-a treaia cruciade din tara sfanta.
Cu ajutorul aparutului numit Animus , Desmond traieste amintirile stramosului sau Altair.
Amintirile parcurse de Dasmond folosind Animus se petrec in jurul anului 1191d .Hr.
Lui Altair ii este incredintata sarcina sa omoare 9 persoane importante din tara sfanta in orasele Ierusalim, Acra si Damasc.
Poveste are un final neastepat si lasa jucatorul cu multe intrebari nerezolvate.
Gameplay-ul este unul simplist si-l v-eti intelege repede.
Inainte de a va atinge obiectivul ( acela de a omora una din cele 9 victime ) va trebui sa adunati informa.tii pentru fiecare tinta , utilizand diferite metode cum ar fii : interogãri, spionaj, furtul scrisorilor si a altor documente precum si completarea unor sarcini în schimbul informatilor.
Misiunile secunde includ salvarea cetatenilor care sunt hartuiti de gardieni in orase , uciderea templierilor si escaladarea anumitor cladiri pentru locatizarea pe harta a locurilor de interes.

 

Grafica este placuta si poate fi imbunatatita cu ajutorul unui SweetFX.

Spoiler pentru cine nu a jucat jocul : Nu sariti in apa , ve-ti muri!!! Ubisoft la fel ca si cei de la Rockstar au avut in trecut probleme cu apa.

 
System Requirements Minimum

 

 

Intel CPU : Pentium 4 2.66GHz

AMD CPU : Athlon XP 2700+

Nvidia GPU : GeForce 6800 XT

AMD GPU : Radeon HD 2400 Series

RAM : 1 GB

Direct X : DX9

HDD Space : 12 GB

 

System Requirements Recommended

 

Intel CPU : Core 2 Duo E4500 2.2GHz

AMD CPU : Athlon 64 X2 Dual Core 4400+

Nvidia GPU : GeForce 9600 GT 512MB

AMD GPU : Radeon HD 3800 series

RAM : 2 GB

Direct X : DX9

HDD Space : 12 GB

Edited by Kepa21
  • Like 18

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mafia II

 

Am onoarea sa va prezint unul dintre cele mai bune jocuri din ultimii ani si anume Mafia II, este votat pe forumuri si pe internet ca fiind jocul cu cea mai frumoasa poveste iar din punctul meu de vedere consider ca este cel mai frumos joc , l-am terminat de 3 ori, are o poveste captivanta si pare ca este un film,nu un joc .Misiunile se petrec pe anotimpuri pe durata a ani de zile in joc,totul pare foarte real si role play.In acest joc este vorba despre Vito Scaletta , un italian stabilit impreuna cu familia in Statele Unite,New York, se trage dintr-o familie saraca ,tatal sau a lucrat in portul orasului pentru un patron ce nu era tocmai un om cinstit iar mama sa a avut grija de el si de sora lui.Vito a fost inrolat in ar###### din cauza unei probleme cu lege ce o avusese inainte,in loc de inchisoare a ales ar######,intors Vito este asteptat de vechiul si bunul sau prieten Joe,ce a ramas neschimbat,tot lucruri ilegale face si traieste foarte bine,Vito isi doreste sa isi ia o slujba stabila si sa plateasca datoria lasata de tatal sau,insa trecutul nu te iarta,iar incet incet Vito Scaletta are parte de o ascensiune uriasa in lumea Mafiei si ajunge unul dintre cei mai respectati Mafioti italieni din New York-ul acelei perioade alaturi de prietenul sau Joe fiind urmariti chiar si prinsi de FBI,bineinteles scapa.Finalul cere o continuare,dar in ultima perioada se pare ca nu a fost sa fie asa.... in care Vito Scaletta e posibil sa isi piarda cel mai bun prieten dintr-o greseala.Recomand acest joc cu incredere .Din acest joc m-am inspirat cu numele meu pe Sa-mp :Scaletta.Un joc si o poveste ce m-a impresionat.

Edited by scaletta
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Locul 1 : Kepa21 - 19 voturi.

Locul 2 : Vladutz26 - 14 voturi.

Locul 3 : uNtuc / Jup - 1 vot.



RaulAndrei95 - Am acceptat si la alti sa copieze , dar tu nici link-urile externe nu le-ai scos si perioada jocului era gresita.
scaletta - Ai gresit perioada lansari.




Multumesc pentru participare , ne auzim luna viitoare cu acest concurs. Edited by miLaneZ

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...