Jump to content
Sign in to follow this  
miLan

[Prezentare] Ratchet & Clank 2016

Recommended Posts

Ratchet-and-Clank-movie-poster.jpg

Descriere :
 

Story

 

După 14 ani de activitate eroică în care au apărat galaxia de nenumărate pericole, Ratchet și Clank primesc propriul lor film și un remake al jocului din 2002 pentru generația actuală de console. Prin urmare, Ratchet & Clank PS4 este un joc bazat pe un film care la rândul lui este inspirat din jocul original. Complicat, nu?

Ratchet este un Lombax, specie originară planetei Fastoon din galaxia Polaris. Acesta a fost trimis în exil de tatăl său pe planeta Veldin din galaxia Solana, pentru a-l proteja de Împăratul Techyon. În timp ce micuțul mecanic Ratchet explorează împrejurimile, fiind foarte încântat de șansa de a-și întâlni idolii din Galactic Rangers și pe celebrul Căpitan Qwark, o navetă misterioasă se prăbușește în apropierea locului unde aveau loc festivitățile speciale și astfel, Ratchet face cunoștință cu roboțelul Clank. Cei doi noi prieteni sunt forțați să lase prezentările pe mai târziu, pentru că Clank a fost urmărit în tentativa lui de evadare de forțele temutului Chairman Drek. Pașnica planetă Veldin este atacată și cei doi vor lupta cot la cot pentru a-și salva blana și respectiv învelișul metalic.

Pe parcursul aventurilor care urmează, Ratchet și Clank vor străbate galaxia, în lung și-n lat, explorând multe planete exotice și încercând să pună cât mai multe bețe în roatele maleficului Chairman Drek. Povestea poate dura undeva între 9 și 13 ore, în funcție de stilul de joc al fiecăruia.

 

 

Gameplay

 

 

Gameplay-ul din Ratchet & Clank este o combinație extrem de reușită între Action, Platformer și 3rd Person Shooter. Atunci când aterizăm pe una dintre planete sau explorăm diferitele nave, vom lua controlul unuia dintre cei doi eroi și ne vom folosi de abilitățile lui pentru a parcurge nivelul și pentru a confrunta orice inamic care ne iese în cale.

Ratchet-_-Clank%E2%84%A2_20160415184321.

Pe lângă explorare și micile puzzle-uri care apar din când în când, cel mai special element prezent în Ratchet & Clank o reprezintă armele ingenioase cu ajutorul cărora facem ravagii masive. Cei de la Insomniac Games au adus în acest joc majoritatea armelor prezente în titlurile precedente, plus o inovație, și cred că merită menționate câteva dintre acestea: Sheepinator-ul este un raygun care transformă inamicii în oi care apoi explodează; Groovitron-ul care face oponenții să danseze și inovația, numită Pixelizer, un fel de pușcă creată pentru a transforma orice combatant într-o versiune 8 Bit a acestuia.

Combat-ul este rapid, colorat și plin de explozii, explorarea temeinică a planetelor te va răsplăti cu diferite colectabile, care la rândul lor te vor ajuta la upgradarea armelor, iar puzzle-urile sunt suficient de simple încât să nu-ți pună probleme.

Pe ce consola se joaca: PS4
 

Edited by miLaneZ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...