Jump to content
Sign in to follow this  
miLan

[Prezentare] Destiny: Rise of Iron

Recommended Posts

destinyriseofironboxart1-555x328.jpg

 

Descriere :

 

Rise of Iron este, probabil, ultimul astfel de DLC pe care-l primește Destiny, urmând ca în 2017 să ne bucurăm de Destiny 2, asta dacă planurile nu se vor schimba.

Exact cum a fost situația și în cazul lui The Taken King, rolul lui Rise of Iron este de a mai prelungi durata de viață a jocului până când apare Destiny 2 și de a ține fanii captivați de acest univers. Vestea bună este că și de data aceasta ne putem bucura de un DLC excelent, care aduce încă aproape două ore de story, arme, armuri, misiuni și zone noi.

 

Story 

 

Campania este destul de scurtă, însă misiunile sunt distractive și bine gândite. După finalizarea acestora începe adevărata aventură, deoarece o nouă zonă este deblocată, The Plaguelands, aceasta fiind popu.lată cu multe questuri și activități care te vor ține în priză pentru mult timp. The Archon‘s Forge este o astfel de activitate asemănătoare cu Court of Oryx din The Taken King. Astfel, te vei înfrunta cu hoarde de inamici și după ce i-ai învins pe aceștia îți vei măsura puterile împotriva unui boss. Aceste evenimente sunt publice și de multe ori ești salvat de necunoscuți care ți se alătură exact atunci când mai ai 1% din viață.

 

 

Gameplay

 

Gameplay-ul a rămas la fel de addictive și de distractiv, iar Rise of Iron introduce un nou inamic, numit The Splicer care are câteva atacuri și abilități care te vor surprinde.

Destiny a fost gândit pentru a fi jucat și apreciat împreună cu prietenii. Acest lucru este și mai evident atunci când vine vorba despre Rise of Iron. Majoritatea misiunilor sunt aproape imposibil de terminat de unul singur, iar strike-urile și următorul Raid te vor face să-ți chemi gardienii în ajutor.

 

Destiny_20160923150038.jpeg?resize=1024%

 

Pe partea de prezentare, Destiny rămâne unul dintre cele mai frumoase și finisate jocuri de pe generația actuală de console. Grafica, muzica, dialogurile, cutscene-urile și design-ul artistic au rămas la fel de impresionante ca acum doi ani.

 

Pe ce consola se joaca : PS4

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...