Jump to content
Sign in to follow this  
Guest wLLy

Gnohere nu mai merge la Steaua! Mutu: "Băiatul vrea să rămână la Dinamo"

Recommended Posts

Guest wLLy

Gnohere-gspro-800x554.jpg


 


Harlem Gnohere are șanse mari să rămână la Dinamo, după numirea lui Adrian Mutu în funcția de manager general. Deși Gigi Becali este convins că îl va lua pe francez la Steaua, Mutu spune că a discutat cu Gnohere, iar "Bizonul" își dorește să continue în "Ștefan cel Mare".


 


"Am vorbit cu Gnohere, iar băiatul vrea să rămână la Dinamo. O să mai avem și alte discuții! Vom vedea ce planuri avem și noi, să ne dăm seama, să înțelegem cât poate să fie un avantaj sau nu. Din partea noastră, deschiderea noastră este totală. Rămâne acum să ne punem la masă și să ne înțelegem la cifre", a spus Mutu, ÎN DIRECT la Digi Sport Matinal.


Din informațiile Digi SportHarlem Gnohere va fi titular în derby-ul cu CSU Craiova, transmis ÎN DIRECT la Digi Sport, luni seara, de la ora 20:30. Francezul a revenit de la echipa a doua după ce a intrat în conflict cu conducerea clubului, iar în amicalul cu Dinamo Brest (3-1) a marcat de două ori.



 


 


Presa din Italia a scris despre interesul lui Dinamo pentru Ianis Hagi, însă Mutu a dezmințit zvonurile unui posibil împrumut al jucătorului transferat de Viitorul la Fiorentina. "Nu a fost nimic adevărat cu Ianis, sunt doar invenții, nu ne interesează. Ne bazăm foarte mult pe jucătorii tineri, pe Academia noastră, unde avem talente. Sunt aici să fac performanță, chiar dacă am un buget limitat", este ambiția fostului mare internațional român


 


Sursa: digisport


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...