Jump to content
Sign in to follow this  
Guest wLLy

Şumudică, dezvăluiri de ultimă oră: "Zilele acestea am fost foarte aproape să ajung la Dinamo"

Recommended Posts

Guest wLLy

marius-sumudica.jpg?width=815


 


Marius Şumudică a confirmat, în direct la Digi Sport, la emisiunea Fotbal Club, că a fost foarte aproape de Dinamo. Ulterior tehnicianul şi-a nuanţat discursul, menţionând că nu a vorbit cu nimeni din conducerea "câinilor", ci doar a fost informat de prieteni comuni că Negoiţă îl vrea în Ştefan cel Mare.


 


Fără titlu din 2007, Dinamo se scufundă în clasament, în acest moment fiind pe locul 8. În ciuda declaraţiilor de susţinere la adresa lui Andone, Negoiţă se gândeşte de câteva etape să îl schimbe pe tehnician. O variantă a fost Şumudică, cei doi complimentându-se reciproc, însă se părea că, pentru moment, varianta a căzut.


Dimpotrivă, zilele trecute tehnicianul Astrei a fost la un pas să ajungă în Ştefan cel Mare, lucru recunoscut chiar de antrenorul care sezonul trecut a câştigat un titlu cu Astra.



 


 


"Am fost foarte aproape zilele acestea să ajung la Dinamo. Nu am vorbit cu conducerea clubului Dinamo, dar am fost o variantă. L-au vrut pe Şumudică. Nu aveam cum să vorbesc cu oameni din club pentru că eu am contract cu Astra. Exista varianta şi din partea suporterilor, eram foarte aproape. Nu există probleme şi aş antrena Dinamo", a spus Şumudică, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.


În acest moment, mutarea este improbabilă, nu pentru că oficialii lui Dinamo şi-ar fi schimbat opinia în legătură cu oportunitatea demiterii lui Andone. Din informaţiile Digi Sport, soarta "Fălcosului" atârnă de un fir de aţă, însă favorit să îi ia locul este Cosmin Contra. Fostul fundaş dreapta al naţionalei are o relaţie excelentă cu Mutu, noul manager general al clubului. Cum şi Negoiţă l-a vrut pe "Guriţă" în vară, după plecarea lui Rednic, această variantă primează în acest moment.


 


 


Sursa: digisport


Edited by wLLy

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...