Jump to content
Sign in to follow this  
Guest wLLy

City este în criză, dar De Bruyne are încredere în Pep: "De ce să-și schimbe stilul?"

Recommended Posts

Guest wLLy

o5OpFPK.jpg


 


După un început foarte bun de sezon, Manchester City traversează acum o perioadă de criză și are nu mai puțin de 5 meciuri fără victorie, în toate competițiile. Cu toate acestea,Pep Guardiola este susținut de jucători, prin vocea lui Kevin de Bruyne, omul cu cele mai multe șanse de gol în acest sezon de Premier League (24). De altfel, starul lui City estenominalizat și la Balonul de Aur, alături de un alt coleg de echipă, Kun Aguero.


 


 


"De ce ar trebui Pep să-și schimbe stilul tocmai acum, pentru că a venit în Anglia? Pep ne spune să nu avem dubii în privința modului în care jucăm și a vrut să se asigure că suntem pe drumul cel bun, deși ne asumăm foarte multe riscuri. Acesta a fost mesajul lui. Așa vede Pep lucrurile și este convins că așa trebuie să jucăm.


 


Guardiola a realizat atât de multe lucruri mizând pe stilul acesta, încât pot să înțeleg de ce continuă așa. Exceptând meciul cu Southampton și înfrângerea cu Spurs, celelalte partide au fost bune", a spus De Bruyne, conform Daily Mail. "Nu multe echipe pot juca într-un astfel de mod incredibil", este convins belgianul.



 

 

 


 


Ajuns om de bază la Man. City, mijlocașul este încântat de progresul pe care l-a făcut, după transferul de la Wolfsburg. "Oamenii mă văd total diferit față de acum un an. Acest lucru demonstrează cum se pot schimba lucrurile într-un astfel de interval. Toată lumea m-a văzut într-un anumit mod după plecarea de la Chelsea și îmi dă satisfacție că oamenii și-au schimbat părerea".


 


5 meciuri are Guardiola fără victorie la City:


 


Celtic - Man. City 3-3 (Champions League) - 28 septembrie


Tottenham - Man. City 2-0 (Premier League) - 2 octombrie


Man. City - Everton 1-1 (Premier League) - 15 octombrie


Barcelona - Man. City 4-0 (Champions League) - 19 octombrie


Man. City - Southampton 1-1 (Premier League) - 23 octombrie


 


 


sursa: digisport


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...