Sign in to follow this  
E30

Regizorul lui Deadpool 2 a renunţat la proiect din cauza neînţelegerilor cu Ryan Reynolds

1 post in this topic

Tim Miller şi-a dorit un sequel mai original şi provocator din punct de vedere stilistic

 

589534l-640x400-b-3eeb5f92.jpg

 

Producţia lui Deadpool 2 a fost frânată în week-end în urma deciziei regizorului Tim Miller de a părăsi echipa. Potrivit Deadline.com, aceasta a avut la bază neînţelegerile de ordin creativ pe care cineastul le-a avut cu protagonistul, Ryan Reynolds.

 

Cei de la TheWrap.com au căutat mai multe informaţii referitoare la plecarea regizorului şi au aflat că, în vreme ce acesta îşi dorea dea continuării un aspect mai original şi provocator din punct de vedere stilistic, Reynolds şi-a dorit mai mult ca filmul să păstreze tonul ironico-sarcastic ce a atras fanii. Miller începuse deja lucrul la scenariul sequel-ului, însă nu semnase încă un contract, astfel încât retragerea sa din proiect a fost lipsită de complicaţii. El va lucra acum la un proiect al companiei Fox, intitulat Influx.

 

Chiar dacă a rămas fără regizor – şi aşteptările sunt mari de la cel care va ocupa această poziţie, având în vedere succesul filmului original – Deadpool 2 va beneficia de aportul scenariştillor Rhett Reese şi Paul Wernick (fără de are Reynolds a declarat că nu îşi va relua partitura). Noi personaje vor fi introduse în film – Cable, rol ce i-ar putea reveni lui Kyle Chandler şi Domino, pentru care se lută actriţe precum Mackenzie Davis, Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane), Ruby Rose (Orange is the New Black) şi Sienna Miller (American Sniper).

 

Filmările la Deadlpool vor începe în prima parte a anului viitor, lansarea fiind programată pentru ianuarie 2018.

 

Sursa: eGaming

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.