Jump to content
Sign in to follow this  
E30

Vin Diesel este convins că următorul Fast & Furious îi va aduce un Oscar regizorului lui Straight Outta Compton

Recommended Posts

Faptul că a fost ignorat anul trecut de către Academia Americană de Film l-a făcut pe F. Gary Gray să se ambiţioneze

 

101685l-640x400-b-c185f2c6.jpg

 

Pentru mulţi cinefili, filmele Fast & Furiuos sunt captivante, distractive, pline de adrenalină, însă puţini le consideră material de Oscar. Iată de ce afirmaţiile lui Vin Diesel, dintr-un interviu recent acordat EntertainmentWeekly.com, sunt uimitoare. Starul este convins că ultima parte a francizei, Fast & Furious 8, ar putea include filmul pe lista câştigătorilor Academiei Americane de Film, iar asta graţie regizorului său, F. Gary Gray.

Cineastul a fost ignorat anul trecut la Oscaruri, deşi a stat la cârma unei producţii muzicale extrem de bine primite de critici, Straight Outta Compton (unul dintre motive pare să fi fost includerea sa printre susţinătorii mişcării de protest legate de lipsa candidaţilor de culoare de pe listele Academiei).

 

 

Diesel este convis acum că Gary Gray a Fast 8 „ceva nemaipomenit” cu Fast 8 şi nu va putea fi trecut cu vederea la Oscaruri: „Cred că s-a apucat de acest film cu ambiţia în dinţi şi şi-a propus să se facă remarcat. ‘Voi face să vină Oscarurile către această ultra populară saga’, şi-a zis. Să vedeţi ce a făcut!”.

Potrivit declaraţiilor acotorului, Fast 8 se delimitează de restul filmelor din serie, având însă ca punct de referinţă a şaptea parte a acesteia: „Fast 8 este diferit. Personajul meu este într-atât de frămantat şi afectat, încât vă va şoca. A trecut prin multe în partea a şaptea şi suferă încă după pierderea adusă de evenimentele de acolo”.

Fast 8 se lansează pe 14 aprilie 2017.

 

Sursa: eGaming

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...